Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristina Topescu si Costin Marculescu, moarte trasa la indigo! Cine le-a fost aproape in ultima clipa

Playtech Playtech,
Cristina Topescu si Costin Marculescu, moarte trasa la indigo! Cine le-a fost aproape in ultima clipa

La Costin Marculescu nu mai raspundea nimeni de trei zile, cainele pe care il avea latra si plangea de luni, iar absenta de pe retelele de socializare ar fi reprezentat un indiciu. Surse din cadrul ISU au declarat pentru Mediafax ca actorul a fost gasit fara suflare in cada, in propria locuinta. in cazul Cristinei . continuă pe Playtech

Moartea lui Costin Marculescu si dureroasa amintire a cazului Cristina Topescu. Coincidentele care leaga destinele celor doi

Actorul Costin Marculescu 50 de ani) a fost gasit mort in noaptea de miercuri spre joi, in cada din apartamentul sau, dupa ce nimeni nu mai primise nicio veste de la el de cateva zile si nici nu mai raspundea.

Costin Marculescu a murit. Detalii socante despre deces. Primele imagini din apartamentul actorului

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in propria sa locuinta. Acesta ar fi fost in stare avansata de putrefactie, fapt ce ne trimite cu gandul la regretata Cristina Topescu. Actorul era nascut in 1969. Costin Marculescu a murit UPDATE 1: Fosta iubita a lui Costin Marculescu a declarat in urma cu cateva minute faptul .

Maxy, catelul care l-a iubit pana la moarte pe Costin Marculescu. De unde il salvase actorul

Singurul prieten fidel al actorului Costin Marculescu, gasit mort in casa, a fost pana in ultima clipa cainele sau, Maxy. La fel ca si in cazul Cristinei Topescu, patrupedul a fost nedespartit de stapanul sau. De altfel, acesta este si cel care a dat alarma in bloc, avertizandu-i pe vecini cu latratul sau neintrerupt, presimtind parca sfarsitul stapanului sau.

Tragedia cumplita care i-a marcat viata lui Costin Marculescu. Ce a iubit cel mai mult actorul care a murit singur in casa

Plin de viata, inconjurat de prieteni, mereu vesel si pus pe glume, Costin Marculescu, s-a stins in singuratate. La fel ca regretata jurnalista Cristina Topescu, actorul din Liceenii a fost gasit mort in casa. Avea un catel pe care care il iubea nespus si despre care spunea ca este puiul sau frumos si cuminte.

Fosta iubita a lui Costin Marculescu rupe tacerea. Ce probleme de sanatate avea

In noaptea de miercuri spre joi, Costin Marculescu a fost gasit mort in cada. Fosta lui iubita, Cristina, rupe tacerea. De ce boala suferea regretatul actor si cat de des apela 112 din aceasta cauza, in continuare. Cristina rupe tacerea. Marturii Fosta partenera de viata a lui Costin Marculescu dezvaluie misterul legat de moartea subita .

Care ar fi, de fapt, cauza mortii lui Costin Marculescu. Ipoteza lansata de Mara Banica

Aseara, in jurul orei 22:00, Costin Marculescu a fost gasit in cada, decedat, in stare avansata de putrefactie, pana la aceasta ora, nu se stie daca artistul a murit de moarte natural sau daca s-a sinucis. Care ar fi, de fapt, cauza mortii lui Costin Marculescu Conform informatiilor corpul acestuia se afla la INML, deocamdata .

Fosta iubita a lui Costin Marculescu rupe tacerea: Nu dadea semne ca s-ar sinucide

Fosta iubita a lui Costin Marculescu nu crede ca actorul ar fi fost intr-o stare fizica atat de grava incat sa il impinga la sinucidere. Cristina, care a pastrat legatura cu artistul dupa despartire, spune ca artistul era vesel si plin de viata.

Fosta iubita a lui Costin Marculescu rupe tacerea: Nu dadea semne ca s-ar sinucide

Fosta iubita a lui Costin Marculescu nu crede ca actorul ar fi fost intr-o stare fizica atat de grava incat sa il impinga la sinucidere. Cristina, care a pastrat legatura cu artistul dupa despartire, spune ca artistul era vesel si plin de viata.

Cine este, de fapt, Ella Nae, fosta sotie a lui Costin Marculescu. Au divortat cu scandal

Costin Marculescu a iubit mereu frumosulsi in special femeile deosebite, acide, cu o personalitate aparte si cu un caracter puternic. Pentru o perioada, actorul a crezut ca a gasit tot ce si-ar fi putut visa in Ella Nae, cea care i-a fost sotie. Cine este, de fapt, Ella Nae? De ce bruneta s-a despartit cu .

Cine a fost, de fapt, Costin Marculescu. A devenit celebru pentru filmul Liceenii

Vestea ca celebrul Costin Marculescu a murit a picat ca un fulger peste lumea mondena. Cu toate ca a intrat in multe scandaluri de-a lungul timpului, iar oamenii care nu-l simpatizau nu erau putini, cei care au ales sa-i fie alaturi au fost cei pe care actorul se putea baza la nesfarsit. Iata detalii despre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )