Libnet.ro
UNICEF

18:00

CTP: Daca ar fi castigat PSD si Gabriela Firea, aveam de gand sa renunt la orice activitate televizata

Adevărul Adevărul,
CTP: Daca ar fi castigat PSD si Gabriela Firea, aveam de gand sa renunt la orice activitate televizata

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a spus aseara, la Digi 24, ca ar fi renuntat sa mai apara la televizor daca Firea si PSD ar fi castigat din nou alegerile si s-ar fi limitat la a scrie. continuă pe Adevărul

BEM: Gabriela Firea si-a facut publicitate mascata, in plina campanie electorala

Biroul Electoral al Circumscriptiei Electorale a Municipiului Bucuresti BEM) a admis azi plangerea depusa de Alianta USR PLUS, prin cei doi copresedinti USR PLUS Bucuresti, Claudiu Nasui si Vlad Voiculescu, impotriva Gabrielei Firea, Primariei Generale a Capitalei si impotriva PSD pentru incalcarea regulilor de desfasurare a campaniei electorale, se arata intr-un comunicat USR-PLUS. Prin aceasta decizie, BEM admite faptul ca Gabriela Firea si-a facut publicitate, in plina campanie electorala, prin utilizarea unor mijloace de promovare mascata si indirecta in mass-media audiovizuala. Alianta USR PLUS a dovedit faptul ca Gabriela Firea si-a facut publicitate mascata, in plina campanie electorala, pe banii Primariei Generale a Capitalei, in afara bugetului de campanie, adica pe banii bucurestenilor, iar decizia BEM vine sa confirme acest lucru. Prin admiterea plangerii depuse de Alianta USR PLUS, BEM da castig de cauza USR PLUS si confirma desfasurarea unei campanii electorale ilegale, prin intermediul autoritatii publice, cu incalcarea tuturor obligatiilor de neutralitate si echidistanta care le revin acestora. Prin urmare, spoturile publicitare targetate in perioada campaniei electorale, din bugetul public, au fost declarate ilegale. Chiar daca acest lucru se intampla cu o zi inainte de finalizarea campaniei electorale pentru alegerile locale de duminica, avem incredere ca aceasta decizie va reprezenta o dovada in plus pentru cei nehotarati ca trebuie sa iasa in numar cat mai mare la vot daca isi doresc o altfel de administratie si o altfel de politica, transmite Alianta USR PLUS.

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, la urne inainte de ora 7.00, cu 3 ore mai devreme fata de ora anuntata Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese Iohannis: Va invit sa mergeti la vot

Primarul Capitalei Gabriela Firea, candidat al PSD pentru un nou mandat, a votat duminica dimineata, mergand la sectia de votare chiar inainte de deschiderea urnelor, desi PSD anuntase ca va vota la ora 10. Ea a sustinut ca a votat cu gandul la toti copiii, tinerii si adultii din Bucuresti si ca oamenii trebuie sa fie pe primul loc. Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, candidat PSD la Primaria Sectorului 3, a declarat si el, dupa vot, ca a votat pentru a tine cat mai departe de banul public complicitatile dintre lumea interlopa si oamenii politici care isi doresc un portofoliu. Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a votat cu sete, spunand ca vrea sa scoata din primarie caracatita de interese si ca aceasta competitie electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie. 47 Clotilde Armand: Cine nu voteaza nu are dreptul sa se planga, nici in strada sau pe Facebook, ca lucrurile merg rau11. 30 Nelu Tataru: Cred ca ziua de astazi este o zi a schimbarii11. 16 Kelemen Hunor: Sa nu fim comozi, sa mergem la vot11. 11 Dan Barna a votat pentru oameni noi in politica9. 45 Ciolos: De votul de astazi depinde ce se intampla in comunitatile locale in urmatorii ani9. 30 Klaus Iohannis: Va invit pe toti sa mergeti la vot9. 10 Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese9. 00 Traian Basescu: E conditia obligatorie ca bucurestenii sa iasa la vot daca vor sa aiba un primar bun ca mine8. 55 Marcel Ciolacu: Sunt ferm convins ca astazi bucurestenii vor alege continuitatea8. 43 Orban, la coada aproximativ 30 de minute ca sa poata vota: Am votat pentru oamenii care imi garanteaza ca pot imbunatati viata in comunitatile locale.

Dana Budeanu, interviu cu Gabriela Firea. Ce a putut sa o intrebe pe candidata PSD la Primaria Capitalei VIDEO

Dana Budeanu a inceput o noua serie de verdicte, intitulata VERDICT 10 cu Dana Budeanu. Noua rubrica a debutat cu un interviu cu Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei. Dana Budeanu a revenit cu o noua serie de verdicte. Debutul: interviu cu Gabriela Firea Interviul este format din 10 intrebari pe care Dana .

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Propunerea facuta de PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii propune o noua functie Gabrielei Firea, dupa ce aceasta a pierdut fotoliul de primar general odata cu alegerile locale ce s-au desfasurat, ieri, in Romania. Liderul social-democratilor a declarat, de asemenea, ca nu a vorbit cu fostul edil dupa aflarea rezultatelor, dar o va face in curand. Mai multe detalii, .

Ce s-a intamplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primaria Voluntari. Vestea serii pentru Gabriela Firea

Florentin Pandele a candidat pentru un nou mandat la primaria Voluntari. Conform primelor date preliminare, actualul edil ar fi castigat un nou mandat. in aceasta seara, Pandele a iesit intr-o declaratie dura la adresa contracandidatilor. Ce s-a intamplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primaria Voluntari Florentin Pandele este primarul Voluntariului inca din 2000, dar .

Gabriela Firea, prima reactie dupa aflarea scorului: inca nu exista invinsi si invingatori - maine dimineata vom afla rezultatul real

Gabriela Firea a transmis un mesaj, duminica seara, dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti si potrivit caruia Nicusor Dan a castigat alegerile locale pentru Primaria Generala cu 47,2%.

Exit poll alegeri locale 2020. Ce scor au obtinut Nicusor Dan, Gabriela Firea si Traian Basescu

Nicusor Dan a castigat Primaria Capitalei, potrivit exit poll-ului realizat de CUSR-Avangarde. Pe locul al doilea se claseaza Gabriela Firea, actualul primar in functie.

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei a mers la vot de la prima ora: Am votat cu gandul la toti copiii din Bucuresti (VIDEO)

Gabriela Firea, Candidatul PSD la fotoliul de primar general al Capitalei a mers la vot la prima ora a diminetii. Edilul in functie al Capitalei a votat in aceasta dimineata, fiind primul alegator la acea.

Gabriela Firea, anunt pe ultima suta de metri pentru bucuresteni! Cum spera sa obtina voturile romanilor

Gabriela Firea, candidatul PSD la primaria Capitalei, a anuntat pe o retea sociala ca inca 23 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, din totalul de 130 cumparate de Primaria Bucuresti, au fost puse in functiune. Gabriela Firea, anunt pentru bucuresteni inajunulzileialegerilor Listele de candidati pentru alegerile locale 2020 s-au inchis in data de 19 august. Sapte .

De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Gabriela Firea a facut primele declaratii dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei. Motivul pentru care a fost invinsa de Nicusor Dan l-a explicat chiar ea! Gabriela Firea a explicat de ce a pierdut alegerile Ziua de duminica, 27 septembrie, a fost una cu mari emotii pentru candidatii la Primaria Generala a Capitalei. Daca .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )