Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea, prima reactie dupa aflarea scorului: inca nu exista invinsi si invingatori - maine dimineata vom afla rezultatul real

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, prima reactie dupa aflarea scorului: inca nu exista invinsi si invingatori - maine dimineata vom afla rezultatul real

Gabriela Firea a transmis un mesaj, duminica seara, dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti si potrivit caruia Nicusor Dan a castigat alegerile locale pentru Primaria Generala cu 47,2%. continuă pe Antena3

Nicusor Dan, prima reactie dupa aflarea scorului: Sunt mai bucuros pentru bucuria voastra!

Nicusor Dan a avut prima reactie dupa aflarea exit poll-ului la alegerile locale in Bucuresti.

Ludovic Orban, prima reactie dupa plangerea la DNA pentru continuarea campaniei: imi petrec ziua de sambata unde doresc

Premierul Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa cePartidul Social Democrat PSD) a anuntat prin vocea liderului social-democratilor, Marcel Ciolacu, ca va depune o plangere la Directia Nationala.

Traian Basescu in hohote de ras dupa aflarea scorului: Nicusor Dan nu isi va prelua mandatul...

Traian Basescu a avut primele reactii dupa aflarea exit poll-ului la alegerile locale in Bucuresti.

Lia Olguta Vasilescu, prima reactie dupa victoria clara de la Craiova

Lia Olguta Vasilescu a explicat, duminica, la Sinteza zilei, de ce crede ca a castigat detasat Primaria Craiovei. Aceasta a subliniat ca dupa infrangerile de la ultimele alegeri, acum PSD a castigat pe langa mandatul de primar si pe cele de la Consliliul Local si Consiliul Judetean.

Gabriela Firea, primul votant din sectia la care a mers. Cei importanti sunt oamenii. De maine, tot la munca

Alegeri locale 2020. Primarul general al Capitalei a votat, Gabriela Firea, duminica dimineata, inca de la prima ora, atunci cand s-au deschis urnele.

Gabriela Firea, anunt pe ultima suta de metri pentru bucuresteni! Cum spera sa obtina voturile romanilor

Gabriela Firea, candidatul PSD la primaria Capitalei, a anuntat pe o retea sociala ca inca 23 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, din totalul de 130 cumparate de Primaria Bucuresti, au fost puse in functiune. Gabriela Firea, anunt pentru bucuresteni inajunulzileialegerilor Listele de candidati pentru alegerile locale 2020 s-au inchis in data de 19 august. Sapte .

Alegeri Locale 2020: votul a inceput. Gabriela Firea a ajuns la urne inainte sa se deschida sectia

Ziua alegerilor locale a venit, iar politicienii nostri nu au asteptat mult pana sa mearga la urne. Este cazul Gabrielei Firea care nu s-a dezis nici de aceasta data de porecla pe care i-a dat-o sotul ei, Florin Pandele. Asadar, Albinuta a mers la urne inca dinainte ca acestea sa se deschida, luandu-i prin surprindere .

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei a mers la vot de la prima ora: Am votat cu gandul la toti copiii din Bucuresti (VIDEO)

Gabriela Firea, Candidatul PSD la fotoliul de primar general al Capitalei a mers la vot la prima ora a diminetii. Edilul in functie al Capitalei a votat in aceasta dimineata, fiind primul alegator la acea.

Ce s-a intamplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primaria Voluntari. Vestea serii pentru Gabriela Firea

Florentin Pandele a candidat pentru un nou mandat la primaria Voluntari. Conform primelor date preliminare, actualul edil ar fi castigat un nou mandat. in aceasta seara, Pandele a iesit intr-o declaratie dura la adresa contracandidatilor. Ce s-a intamplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primaria Voluntari Florentin Pandele este primarul Voluntariului inca din 2000, dar .

Vesti bune pentru bucuresteni! Gabriela Firea a facut anuntul cu putin timp in urma

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, pe o retea sociala, ca inca 23 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, din totalul de 130 achizitionate de Primaria Capitalei, au fost puse in circulatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )