Libnet.ro
UNICEF

21:00

Premiul Nobel pentru literatura nu va fi acordat in 2018. in sptele deciziei, un scandal de agresiune sexuala

Adevărul Adevărul,
Premiul Nobel pentru literatura nu va fi acordat in 2018. in sptele deciziei, un scandal de agresiune sexuala

Vineri dimineata, membrii Academiei Suedeze au informat ca, pentru prima data in 75 de ani, premiul Nobel pentru literatura nu va fi acordat. Motivul tine de o serie de acuzatii de agresiune sexuala care i-au fost aduse sotului unui fost membru al academiei, poeta Katarina Forstenson, anunta The Guardian. continuă pe Adevărul

FARA PRECEDENT. Premiul Nobel pentru Literatura NU va fi acordat anul acesta

Decizie fara precedent a Academiei Suedeze! Premiul Nobel pentru Literatura nu va fi decernat anul acesta, au decis membrii forului, in urma scandalului de hartuire sexuala care a afectat grav imaginea.

Academia Suedeza nu va anunta anul acesta cstigatorul premiului Nobel pentru literatura

Academia Sudeza a spune ca nu va anunta anul acesta castigatorul premiului Nobel pentru literatura, decizia fiind luata in contextul scandalului privind agresiuni sexuale, transmite BBC News.

Scandalul sexual a ajuns si la Nobel. Premiul pentru Literatura nu va fi acordat in acest an

Nobel. Premiul Nobel pentru Literatura nu va fi decernat anul acesta, au decis membrii Academiei Suedeze reuniti joi seara, scrie La Vanguardia. Nobel. Aceasta decizie a fost luata de catre Academia.

Laureat al premiului Nobel pentru Chimie, Jean-Marie Lehn va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti

Profesorul Jean-Marie Lehn, laureat al Premiului Nobel pentru Chimie, va primi astazi titlul Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti. Tot miercuri, 2 mai 2018, incepand cu ora 18:30, Jean-Marie Lehn va sustine la Ateneul Roman o conferinta cu denumirea Steps Towards Life: Chemistry!.

Premiul International pentru desen de presa

Caricaturistul turc Musa Kart, care a fost recent condamnat la pedeapsa cu inchisoarea pentru ca a ajutat terorismul, a obtinut astazi Premiul International pentru desen de presa de la Geneva, relateaza AFP.

HOROSCOP pentru LUNA MAI 2018, cu Mariana Cojocaru. Leii trec printr-o perioada interesanta, Taurii au relatii ideale

Luna mai debuteaza cu o Luna plina, deci startul este unul foarte bun. Se spune ca Luna plina, sufletului ii da lumina si pentru ca Soarele este in Taur, ne gandim la sufletul pereche, incercam sa-l.

HOROSCOP pentru LUNA MAI 2018, cu Mariana Cojocaru. Leii trec printr-o perioada interesanta, Taurii au relatii perfecte

Luna mai debuteaza cu o Luna plina, deci startul este unul foarte bun. Se spune ca Luna plina, sufletului ii da lumina si pentru ca Soarele este in Taur, ne gandim la sufletul pereche, incercam sa-l.

Trump se declara impresionat de sugestia liderului sud-coreean ca ar putea primi Nobelul pentru Pace

Presedintele SUA, Donald Trump, s-a declarat impresionat de declaratiile omologului sau sud-coreean, Moon Jae-in, care a spus ca acesta poate primi Premiul Nobel pentru Pace, daca summitul dintre SUA si Coreea de Nord va culmina cu dezarmarea nucleara, relateaza AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3109 seconds )