Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ziua internationala a poeziei. Poezia romaneasca e una dintre culturile poetice cele mai pline de viata

Adevărul Adevărul,
Ziua internationala a poeziei. Poezia romaneasca e una dintre culturile poetice cele mai pline de viata

Anual, pe 21 martie, este sarbatorita Ziua Internationala a Poeziei, declarata de UNESCO, incepand cu 1999, drept o recunoastere a faptului ca poetii si scriitorii, oamenii de cultura in general, si-au adus o contributie remarcabila la patrimoniul spiritual universal. Cu ocazia acestei zile, Adevarul prezinta ce inseamna poezia pentru cinci poeti contemporani: Dan Coman, Claudiu Komartin, Stefan Manasia, Tara Skurtu si John Freeman. continuă pe Adevărul

Cinci scriitori romani contemporani, despre poezie de ziua internationala a poeziei. Poezia romaneasca e una dintre cele mai pline de viata

Anual, pe 21 martie, este sarbatorita Ziua Internationala a Poeziei, declarata de UNESCO, incepand cu 1999, drept o recunoastere a faptului ca poetii si scriitorii, oamenii de cultura in general, si-au adus o contributie remarcabila la patrimoniul spiritual universal. Cu ocazia acestei zile, Adevarul prezinta ce inseamna poezia pentru cinci poeti contemporani: Dan Coman, Claudiu Komartin, Stefan Manasia, Tara Skurtu si John Freeman.

Spectacol-recital de Ziua Internationala a Poeziei la Palatul Culturii Teodor Costescu

In data de 21 martie se sarbatoreste Ziua Internationala a Poeziei, eveniment marcat si la Palatul Culturii Teodor Costescu. Astfel, Compania teatrala Atmosphere a pregatit un spectacol-recital Cantec de dragoste, in regia Lucretiei Epuran.

Ziua Internationala a Fericirii, celebrata pe 20 martie. Cum spune ONU sa o sarbatorim

Ziua internationala a fericirii International Day of Happiness) este celebrata la 20 martie, fiind proclamata de Adunarea Generala a ONU prin Rezolutia 66/281 din 12 iulie 2012, potrivit site-ului ONU, citat de Agerpres.

Delta Dunarii, una dintre destinatiile preferate de turisti pentru petrecerea Pastelui

Delta Dunarii asteapta peste 2000 de turisti de Paste, de patru ori mai multi fata de anul trecut, in perioada 6-9 aprilie, potrivit unui studiu realizat de resortul administrat de Eurolines Group - Green Village. Datele studiului arata ca, anul acesta, Delta Dunarii poate fi considerata una dintre destinatiile preferate de turistii romani pentru petrecerea sarbatorilor pascale.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )