Libnet.ro
UNICEF

01:05

Octombrie 2016 Caravana EUB, doua zile la Fizica

Editura Universităţii Bucureşti Editura Universităţii Bucureşti,
Octombrie 2016 Caravana EUB, doua zile la Fizica

Caravana EUB incepe acest an universitar prin prezenta, pe 12 si 13 octombrie 2016 in ambele zile de la ora 09:00), in holul mare al Facultatii de Fizica Magurele, Jud. Ilfov, Str. Atomistilor, nr. in atentia studentilor, profesorilor si specialistilor sunt aduse titluri din sfera fizicii si volume conexe din matematica, biologie si chimie. continuă pe Editura Universităţii Bucureşti

OCTOMBRIE 2016 CARAVANA EUB, DOUA ZILE LA FIZICA

Caravana EUB incepe acest an universitar prin prezenta, pe 12 si 13 octombrie 2016 in ambele zile de la ora 09:00), in holul mare al Facultatii de Fizica Magurele, Jud. Ilfov, Str. Atomistilor, nr. in atentia studentilor, profesorilor si specialistilor sunt aduse titluri din sfera fizicii si volume conexe din matematica, biologie si chimie.

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 10 16 octombrie 2016

Va prezentam horoscopul Astrocafe. ro pentru saptamana 10 16 octombrie 2016. Berbec O saptamana controversata vizavi de relatiile cu prietenii si sustinatorii din segmentul profesional. Cumva ar fi.

BVB a suspendat tranzactionarea SIF Moldova, pentru doua zile

Bursa de Valori Bucuresti a suspendat tranzactionarea actiunilor SIF Moldova, de astazi pana joi, in conditiile in care compania a solicitat acest lucru, in vederea aplicarii Procedurii de consolidare, aprobata in Adunarea Generala din 25. 2016, potrivit unui raport transmis BVB.

MACRO NEWSLETTER 12 octombrie 2016

Creditul de consum din SUA a crescut semnificativ peste asteptari in august 2016, cu 25,9 miliarde de dolari, dupa un avans de 17,8 miliarde in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a accelerat pana la 6,3%, de la 6% in luna anterioara.

MACRO NEWSLETTER 11 octombrie 2016

Productia industriala din Olanda a crescut cu o rata anuala de 4,6% in august 2016, dupa un declin de 0,2% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 4,4%, dupa o scadere de 2% in luna anterioara.

MACRO NEWSLETTER 10 octombrie 2016

Numarul locurilor de munca din Statele Unite a crescut sub asteptari in septembrie 2016, cu 156 de mii, dupa o crestere cu 167 de mii in luna precedenta, conform sondajului realizat la nivelul companiilor.

Google a cheltuit milioane de dolari pentru reclama Pixel in doar doua zile

Google a decis sa-si schimbe strategia cu privire la reclama facuta telefoanelor, astfel ca Pixel devine cunoscut tuturor foarte repede. Cercul vietii devine complet si in sfera smartphone-urilor, dupa ultimele decizii si informatii din domeniu. BlackBerry nu mai este interesata de partea hardware, iar Microsoft recunoaste infrangerea suferita de Windows Mobile. Sony, Lenovo si HTC [].

Sistemul cardului de sanatate nu functioneaza de doua zile

Sistemul cardului de sanatate este in continuare indisponibil. Casa Nationala de Asigurari de Sanatate informeaza ca s-au semnalat, inca de luni dimineata, unele probleme tehnice de comunicatie intre componentele sale.

Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru saptamana 10 16 octombrie 2016

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol Wisdom of Hidden Realms- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o.

Horoscop zilnic, 12 octombrie 2016: Balantele sunt admirate si laudate

Horoscop zilnic, 12 octombrie 2016: Racii au parte de o seara plina de surprize, Sagetatorii sunt menajati de persoana iubita, iar Varsatorii stabilesc noi relatii profesionale.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )