Libnet.ro
UNICEF

00:07

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 10 16 octombrie 2016

Antena3 Antena3,
Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 10 16 octombrie 2016

Va prezentam horoscopul Astrocafe. ro pentru saptamana 10 16 octombrie 2016. Berbec O saptamana controversata vizavi de relatiile cu prietenii si sustinatorii din segmentul profesional. Cumva ar fi. continuă pe Antena3

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru saptamana 10-16 octombrie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, horoscopul pentru saptamana viitoare, asa cum apare el scris in rune. Berbec.

Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru saptamana 10 16 octombrie 2016

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol Wisdom of Hidden Realms- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o.

Horoscopul amoros al saptamanii 10-16 octombrie

Iata ce va rezerva astrele la capitolul dragoste in saptamana 10-16 octombrie 2016. Berbec Nu te simti in armonie cu toata lumea si unele relatii pot fi tensionate. Atentie la cele de la birou, caci poti.

Incepe Creative Est: 10 evenimente in 7 zile; o fosta fabrica de textile, transformata in stand de arta, design si gastronomie

Intre 10 si 16 octombrie in Bucuresti se desfasoara cea de-a doua editie a festivalului Creative Est, in cadrul caruia vor fi organizate conferinte, workshopuri, dezbateri publice dedicate pasionatilor de arta, moda sau tehnologie in mai multe spatii din capitala. Cel mai asteptat eveniment al festivalului va avea loc intr-o hala industriala ce nu a mai fost deschisa publicului larg.

A inceput cel mai mare pelerinaj din Moldova, la Sfanta Parascheva. Ce a pregatit Mitropolia pentru sutele de mii de credinciosi care vin la Iasi

Sute de mii de credinciosi din toata tara sunt asteptati la Iasi in saptamana 10 octombrie-16 octombrie sa se inchine la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva. incepand de miercuri, 12 octombrie, pelerinii se vor putea inchina si la moastele Sfantului Cuvios Neofit Zavoratul, ce vor fi aduse cu avionul de o delegatie din Cipru.

10 octombrie in istorie: Farmacistii au inceput sa vanda aspirina. Superman a murit

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 10 octombrie .

10 lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre cum e sa fii casatorit

Casnicia poate fi o adevarata provocare atunci cand lucrurile merg in directia contrara a ceea ce ne dorim sau cand partenerul/a are o alta viziune asupra a ceea ce inseamna o relatie pe termen lung. Atunci cand nu intel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2164 seconds )