Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cele mai performante 20 de artiste de pe piata de arta in 2018

Adevărul Adevărul,
Cele mai performante 20 de artiste de pe piata de arta in 2018

Japoneza Yayoi Kusama, in varsta de 89 de ani, care traieste de 40 de ani intr-un spital psihiatric, este cea mai performanta artista in licitatii in 2018. Lucrarile ei au fost vandute cu 102. 176 de dolari, potrivit Artprice, liderul mondial de informatii despre piata de arta. continuă pe Adevărul

RESTROCRACY A PREMIAT: Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018

Restocracy a premiat, astazi, cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul 2018, si personalitatile din domeniul gastronomiei.

RESTROCRACY A PREMIAT: Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018

Restocracy a premiat, astazi, cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul 2018, si personalitatile din domeniul gastronomiei.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018 - Premiile Restocracy

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie, decernam premiile si mentiunile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul care a trecut, pentru cele mai importante bucatarii nationale si specific dominant, cei mai buni.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018 Premiile Restocracy

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie decernam premiile si mentiunile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul care a trecut, pentru cele mai importante bucatarii nationale si specific dominant, cei mai buni bucatari, cateva premii speciale si mentiunile Preferintele Restocracy pentru restaurantele apreciate de catre noi.

Cele mai frumoase fotografii cu baietelul Elei Craciun. Iata albumul de familie al vedetei!

Ela Craciun a adus pe lume cel de-al treilea copil al sau, pe Nicholas, in luna octombrie a anului trecut, iar, de atunci, bebelusul a fost personajul multor sedinte foto memorabile, unele fotografii fiind postate de celebra lui mamica pe retelele de socializare.

Bancile centrale au facut, in 2018, cele mai mari achizitii de aur din ultimele decenii

Cele mai mari achizitii de aur efectuate de bancile centrale dupa anul 1967 au contribuit la un avans de 4% al cererii mondiale de metal galben in cursul anului trecut, a anuntat joi Consiliul Mondial al Aurului WGC), transmite Reuters.

Bancile centrale au facut in 2018 cele mai mari achizitii de aur din ultimele decenii

Cele mai mari achizitii de aur efectuate de bancile centrale dupa anul 1967 au contribuit la un avans de 4% al cererii mondiale de metal galben in cursul anului trecut.

Cele mai rapide si mai frumoase masini pe care nu le stiai

Cele mai rapide masini ale secolului al XX-lea au fost cu adevarat impresionante. De timpuriu, mari companii ca Mercedes sau , au fabricat adevarate minuni tehnologice. Masinile s-au.

Topul tarilor cu cele mai frumoase femei. Pe ce loc se situeza Romania - FOTO

Missosology. com a realizat topul tarilor cu cele mai frumoase femei din lume. Au fost incluse 20 de tari, site-ul alegand cateva exemple de reprezentante care s-au facut remarcate prin frumusestea.

Topul tarilor cu cele mai frumoase femei din lume: ce loc ocupa Romania

Missosology. com a publicat un clasament al tarilor care au cele mai frumoase femei din lume. Printre acestea se afla si Romania, remarcata fiind Valeria Vornicescu - Miss Romania 2018.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )