Libnet.ro
UNICEF

22:45

Presiuni ale sindicatului lucratorilor din Muzeul National de Istorie

Adevărul Adevărul,
Presiuni ale sindicatului lucratorilor din Muzeul National de Istorie

In an centenar, managementul celui mai mare muzeu de istorie din tara orienteaza eforturile si resursele institutiei, nu catre punerea in valoare a patrimoniului, ci impotriva propriilor angajati, se plang angajatii de la Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa. continuă pe Adevărul

La Chisinau va fi deschis Muzeul national de istorie a evreilor, iar Cimitirul evreiesc va fi reabilitat

Cimitirul evreiescdin Chisinauva fi reabilitat si transformat intr-un centru cultural istoric evreiesc,la initiativa premierului Pavel Filip. Acesta va include mai multe obiective istorice ale comunitatii evreiesti, fiind un spatiu pentru comemorarea victimelor Holocaustului, dar si un punct de atractie pentru turisti.

CENTENAR 2018. Muzeul National al Literaturii Romane adaposteste un autentic tezaur care reda intr-o imagine metaforica profunzimea si complexitatea intregii arte a cuvantului in literatura romana

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Pe strada Nicolae Cretulescu nr. 8, din.

PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI: Afacerile din comert au crescut cu 5,4%

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), serie bruta, a inregistrat o crestere cu 5,4% in primele zece luni ale acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut, datorita avansului vanzarilor de produse alimentare, bauturi si tutun +6,4%), vanzarilor de produse nealimentare +6%) si comertului cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate +2,9%).

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )