Libnet.ro
UNICEF

15:15

PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI: Afacerile din comert au crescut cu 5,4%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI: Afacerile din comert au crescut cu 5,4%

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), serie bruta, a inregistrat o crestere cu 5,4% in primele zece luni ale acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut, datorita avansului vanzarilor de produse alimentare, bauturi si tutun +6,4%), vanzarilor de produse nealimentare +6%) si comertului cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate +2,9%). continuă pe Ziarul Bursa

Vnzarile din comertul cu amanuntul au urcat dupa primele 10 luni cu 5.4%

In primele 10 luni ale anului, afacerile din comertul cu amanuntul a crescut fata de primele 10 luni din 2017 cu 5. 4%, potrivit datelor transmise miercuri de Institutul National de Statistica. Motorul acestei cresteri pare sa vina din zona vanzarilor de produse nealimentare +6,4%) si al celor alimentare +6%), in timp ce comertul cu carburanti a crescut cu doar 2. Acest indicator, vanzarile din comertul cu amanuntul, poate fi asimilat consumului privat, care a fost principala forta a cresterii economiei romanesti. Majoritatea economistilor anticipeaza o franare a lui de la 10% in 2017 la circa 6% in acest an.

Dent Estet: Venituri de 35 de milioane lei in primele 9 luni, in crestere cu 19% fata de aceeasi perioada din 2017

Dent Estet, parte a grupului MedLife, a incheiat primele noua luni ale anului 2018 cu o cifra de afaceri de aproape 35 de milioane de lei, ceea ce reprezinta o crestere de 19% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

PIATA ASIGURARILOR, TRIMESTRUL III 2018 Primele brute subscrise, in crestere cu 2,1%

In primele 9 luni ale anului 2018, societatile de asigurare autorizate si reglementate de ASF au subscris prime brute in valoare de 7,47 miliarde lei, in crestere cu 2,1% fata de valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului anterior.

BROKERII ESTIMEAZA PENTRU DECEMBRIE: BET va ramane cel putin la acest nivel, pana la finalul anului

Indicele BET, al Bursei de Valori Bucuresti BVB), isi va pastra probabil, in decembrie, cresterea marcata pana acum in 2018, si chiar exista premise ca principalul cos de actiuni al pietei noastre sa isi continue avansul din primele unsprezece luni ale anului, sunt de parere brokerii din piata noastra de capital, consultati de Ziarul BURSA.

Veniturile din RCA domina piata asigurarilor, care a crescut la 7,4 miliarde de lei n primele noua luni

Societatile de asigurare au inregistrat venituri din primele brute subscrise in valoare de 7,47 miliarde de lei in primele noua luni din acest an, in crestere cu 2,1% fata de perioada similara a anului trecut, a anuntat marti Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Piata asigurarilor generale ramane dominata de asigurarile auto, care reprezinta aproximativ 73% din totalul primelor brute subscrise pentru activitatea de asigurari generale si 58% din totalul primelor brute subscrise de firme in perioada mentionata.

Bulgaria: 8,4 milioane de turisti straini, cei mai multi din Romania, Grecia, Germania, Turcia si Rusia

Peste 8,4 milioane de turisti au vizitat in primele zece luni din acest an Bulgaria tara a carei populatie este de aproximativ sapte milioane), o crestere de 5% fata de 2017, cei mai multi vizitatori straini fiind din Romania, Grecia, Germania, Turcia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )