Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vintila Mihailescu a scris, inainte de a muri, pe patul spitalului despre etnografia suferintei

Adevărul Adevărul,
Vintila Mihailescu a scris, inainte de a muri, pe patul spitalului despre etnografia suferintei

Vintila Mihailescu, care a murit sambata, la varsta de 68 de ani, a fost diagnosticat in septembrie 2018 cu leucemie acuta mieloblastica. Antropologul a scris, anul trecut, in cautarea corpului regasit O ego-analiza a spitalului, volum publicat de Editura Polirom. Va prezentam un fragment din acest volum, in care fostul director al Muzeului Taranului Roman isi descria suferinta. continuă pe Adevărul

A murit profesorul Vintila Mihailescu

Profesorul de antropologie Vintila Mihailescu a murit duminica, dupa o grea lupta cu leucemia. Dupa o lupta lunga si epuizanta cu boala despre care a si scris, cum altfel, o carte), antropologul si.

A murit Vintila Mihailescu. Avea 68 de ani si s-a luptat cu o boala crunta

Vintila Mihailescu a incetat din viata azi, 22 martie. Cunoscutul antropolog s-a luptat cu o boala crunta. Detalii despre viata sa si despre cum si-l amintesc cei care s-au bucurat de prezenta lui. A murit Vintila Mihailescu Vintila Mihailescu a murit azi, la varsta de 68 de ani, dupa o lunga lupta cu boala, scrie .

UPDATE A murit antropologul Vintila Mihailescu

Antropologul Vintila Mihailescu, in varsta de 68 de ani, a murit duminica, dupa o lunga lupta cu boala, a anuntat Scena 9. Surse apropiate familiei au declarat pentru Agerpres ca profesorul Vintila Mihailescu a decedat sambata seara, intr-un spital din Capitala. Vintila Mihailescu: Ce nu merge in asistenta medicala din Romania?.

Antropologul Vintila Mihailescu a incetat din viata

Antropologul, profesorul si publicistul Vintila Mihailescu a incetat din viata duminica, la varsta d.

Vintila Mihailescu, regretat de colegi, studenti si lumea academica: A fost cel mai harnic promotor al antropologiei culturale in Romania postcomunista

Sever Voinescu, Teodor Baconschi, profesorii din SNSPA, fosti studenti isi exprima regretul la disparitia antropologului Vintila Mihailescu, care a murit, la varsta de 68 de ani, sambata-seara, intr-un spital din Capitala. Profesorului, care suferea de leucemie, i s-a facut anul trecut, in Franta, un transplant de celule stem.

A murit profesorul Vintila Mihailescu

Antropologul Vintila Mihailescu a murit, sambata dupa-amiaza, la varsta de 68 de ani, la un spital din Capitala. Profesorul suferea de o grava afectiune.

Antropologul Vintila Mihailescu a murit

Antropologul Vintila Mihailescu a fost gasit fara viata. Acesta avea 68 de ani. Profesorul avea leucemie si a fost supus unui transplant de celule stem acum cateva luni.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )