Libnet.ro
UNICEF

05:45

Soldati romani reinhumati in cutii de carton. Ministrul Apararii ar trebui sa raspunda

Adevărul Adevărul,
Soldati romani reinhumati in cutii de carton. Ministrul Apararii ar trebui sa raspunda

Premierul Mihai Tudose ar trebui sa ia in considerare si inlaturarea Ministrului Apararii si asta dupa ce zeci de soldati romani cazuti in al doilea razboi mondial au fost reinhumati in cutii de carton lipite cu banda scoci. continuă pe Adevărul

Ministrul Apararii: Am vorbit in Guvern despre un asa-numit Schengen militar

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat sambata, la Adunarea Parlamentara NATO ca suntem foarte constienti de procedurile birocratice de la granite, motiv pentru care in Guvern s-a discutat despre un asa-numit Schengen militar.

Ministrul Apararii, intalnire cu congresmanul american Mike Turner

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a avut ieri o intrevedere la Bucuresti, in marja Adunarii Parlamentare a NATO, cu congresmanul american Mike Turner, presedinte, in Congresul SUA, al Grupului de Prietenie pentru Romania si al Subcomitetului pentru forte aeriene si terestre tactice, informeaza un comunicat de presa al ministerului de resort.

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, s-a intalnit cu congresmenul Mike Turner, cu ocazia Adunarii Parlamentare a NATO la Bucuresti

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, s-a intanit vineri presedintele Subcomitetului pentru forte aeriene si terestre tactice din cadrul Congresului SUA, Mike Turner, care este si presedintele Grupului de Prietenie pentru Romania, in marja Adunarii Parlamentare a NATO care are loc in aceste zile la Bucuresti.

UMILINTA EROILOR: Imagini terifiante cu prizonierii romani de la Stalingrad, reinhumati acum de oficialii romani in cutii de carton (FOTO)

Soldatii romani care au luptat la Stalingrad in 1942-1943 au ajuns sa fie umiliti de statul roman si dupa moarte. Au ajuns pe campul de lupta executand ordinele, caci nu ei au.

Tragedia militarilor romani reinhumati in cutii de carton in Rusia. Cand nu mai respecti moartea, viata nu mai conteaza

De citnd am vazut imaginea aceea cuMilitari romani cazuti la Stalingrad, reinhumati la Rossoskaimi este greu sa ma desprind de ea. Cutiile acelea m-au lasat descumpanit - scrie Vasile Ernu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Si la ceremoniile din 2015 si 2016, militarii romani morti la Stalingrad au fost ingropati in cutii de carton pentru transport marfa

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, asteapta in aceasta saptamana rezultatele anchetei privind modul cum au fost reinhumate osemintele soldatilor romani morti in Rusia in a doua conflagratie mondiala.

Ancheta: Toti militarii romani morti la Stalingrad au fost ingropati in cutii de transport marfa

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, asteapta in aceasta saptamana rezultatele anchetei privind modul cum au fost reinhumate osemintele soldatilor romani morti in Rusia in a doua conflagratie mondiala.

Israel: Ministrul Apararii avertizeaza ca, in cazul unui nou conflict in nord, va exista un singur front, format din Liban si Siria

Ministrul israelian al Apararii, Avigdor Lieberman, a avertizat marti ca, in cazul unui nou razboi la granita de nord a Israelului, tara sa va avea de-a face cu un singur front care inglobeaza Libanul si Siria, scrie AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )