Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, s-a intalnit cu congresmenul Mike Turner, cu ocazia Adunarii Parlamentare a NATO la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, s-a intalnit cu congresmenul Mike Turner, cu ocazia Adunarii Parlamentare a NATO la Bucuresti

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, s-a intanit vineri presedintele Subcomitetului pentru forte aeriene si terestre tactice din cadrul Congresului SUA, Mike Turner, care este si presedintele Grupului de Prietenie pentru Romania, in marja Adunarii Parlamentare a NATO care are loc in aceste zile la Bucuresti. continuă pe Hotnews

Mihai Fifor: Am vorbit in Guvern despre un asa-numit Schengen militar

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat astazi ca in Guvern s-a discutat despre un asa-numit Schengen militar.

Ministrul Apararii: Am vorbit in Guvern despre un asa-numit Schengen militar

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat sambata, la Adunarea Parlamentara NATO ca suntem foarte constienti de procedurile birocratice de la granite, motiv pentru care in Guvern s-a discutat despre un asa-numit Schengen militar.

Ministrul Apararii, intalnire cu congresmanul american Mike Turner

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a avut ieri o intrevedere la Bucuresti, in marja Adunarii Parlamentare a NATO, cu congresmanul american Mike Turner, presedinte, in Congresul SUA, al Grupului de Prietenie pentru Romania si al Subcomitetului pentru forte aeriene si terestre tactice, informeaza un comunicat de presa al ministerului de resort.

Ministrul Apararii a dispus un control privind modul cum au fost reinhumati eroii romani in Rusia. in loc de sicrie s-au folosit cutii de carton

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a ordonat o ancheta la la Oficiul National pentru Cultul Eroilor cu privire la modul in care au fost reinhumati, in Rusia, cateva sute de militari romani cazuti in cel de-al doilea razboi mondial.

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, anunt despre securitatea nationala. Vom initia un proiect pentru rachete Patriot

Update 10. 40: Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat ca va fi initiat un proiect pentru rachetele Patriot. Pana la sfarsitul lunii octombrie, vom primi scrisoarea de acceptare.

Fifor s-a intalnit cu Klemm, pentru a discuta evolutia relatiilor romano-americane in domeniul apararii

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, s-a intalnit astazi cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, pe agenda intalnirii figurand si discutarea evolutiei relatiilor dintre cele doua tari in domeniul apararii, potrivit unui comunicat de presa al ministerului de resort.

Ministerul Apararii, la Adunarea Parlamentara Nato: Suntem constienti de procedurile birocratice de la granitele Romaniei, de aceea am insistat in Guvern asupra unui Schengen militar

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat sambata, la Adunarea arlamentara a Nato, ca in Guvern s-a discutat despre un asa-numit Schengen militar, in contextul in care convoaiele militare stau in sir la granita din cauza birocratiei, relateaza Agerpres.

Secretarul american al Apararii, James Mattis, va veni in Romania

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, l-a invitat pe secretarul american al Apararii, James Mattis, sa vina in vizita in Romania.

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, anunt de ultim moment despre securitatea nationala

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a facut declaratii,la Bucharest Forum, despresecuritatea nationala. in aceasta intalnire, trebuie sa gasim solutiile la amenintarile.

Ministrul Apararii, Mihai Fifor: Sistemele Patriot cumparate de Romania apara intreg spatiul aerian, inclusiv bazele americane

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a declarat, miercuri, ca sistemele de rachete Patriot achizitionate de Romania vor asigura apararea intregului spatiul aerian, inclusiv a bazelor militare americane de la Deveselu si Kogalniceanu, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )