Libnet.ro
UNICEF

14:30

Povestea ziarului Adeverul din 15 august 1916, care anunta intrarea Romaniei in Primul Razboi Mondial

Adevărul Adevărul,
Povestea ziarului Adeverul din 15 august 1916, care anunta intrarea Romaniei in Primul Razboi Mondial

Adevarul va ofera, in exclusivitate, reproducerea integrala a unui ziar-document: Adev277;rul din 15 august 1916, ziua in care Romania a inceput lupta pentru unire, in Primul Razboi Mondial. Va prezentam contextul istoric al iesirii din neutralitate, alaturi de povestea exemplarului reprodus si a inscrisului olograf de pe prima pagina. continuă pe Adevărul

Cu o suta de ani in urma. Povestea ziarului Adeverul din 15 august 1916, care anunta intrarea Romaniei in Primul Razboi Mondial

Adevarul va ofera, in exclusivitate, reproducerea integrala a unui ziar-document: Adev277;rul din 15 august 1916, ziua in care Romania a inceput lupta pentru unire, in Primul Razboi Mondial. Va prezentam contextul istoric al iesirii din neutralitate, alaturi de povestea exemplarului reprodus si a inscrisului olograf de pe prima pagina.

Se spune sau nu La multi ani pe 15 august celor care poarta numele Sfintei Maria?

Sfanta Maria Mare este praznuita de crestini pe data de 15 august, aceasta zi fiind ziua in care se pomeneste Adormirea Maicii Domnului sau, mai exact, trecerea sa la.

JO 2016: Programul din 15 august al sportivilor din Romania - A zecea zi de intreceri

Romania spera sa isi imbogateasca zestrea de medalii 4 la numar pana acum) in cursul zilei de luni, Catalina Ponor barna, finala) si Marian Dragulescu sarituri, finala) urmand sa evolueze pe 15 august.

Variante pentru petrecerea zilei de 15 august: Pestera Ialomitei sau Curtea Domneasca din Targoviste

Ziua de 15 august 2016 reprezinta un prilej deosebit pentru dambovitenii si turistii care doresc sa afle informatii importante despre istoria vechii Cetati de Scaun. Pentru ei sau pentru cei care doresc sa petreaca aceasta zi intr-un mod aparte, muzeele targovistene sunt deschise pentru vizitare.

15 august in istorie: Se deschide Canalul Panama. Japonia capituleaza

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 15 august .

Horoscop zilnic, 15 august 2016: Pestii primesc propuneri de schimbare a serviciului

Horoscop zilnic, 15 august 2016: Berbecii au parte de aventuri secrete, Scorpionii sunt indragostiti de o persoana mult prea serioasa, iar Capricornii sunt plini de energie.

HOROSCOP 15 august. Sagetatorii le pregatesc o surpriza de neuitat partenerilor lor de viata

Horoscop maine, 15 august. Sagetatorii le pregatesc o surpriza de neuitat partenerilor lor de viata, iar Racii vor fi laudati la serviciu. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

JO 2016: Programul din 13 august al sportivilor din Romania - A opta zi de intreceri

Romania ar mai putea castiga o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in proba de opt rame cu carmaci. Sambata vor avea loc mai multe serii de calificari din atletism. Intra in material pentru a vedea programul din 13 august al sportivilor din Romania.

JO 2016: Programul din 14 august al sportivilor din Romania - A noua zi de intreceri

Nationala de handbal feminin a Romaniei va incerca sa se califice in sferturile Jocurilor Olimpice, in ultimul meci din Grupa A fetele lui Tomas Ryde duelandu-se cu Norvegia. Intra in material pentru a vedea programul de duminica, 14 august, al sportivilor din Romania.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )