Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regizorul Andrei Gheorghe, de la ora 14.30, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Regizorul Andrei Gheorghe, de la ora 14.30, la Adevarul Live

Regizorul Andrei Gheorghe, realizatorul filmului Plansa, nominalizat la Premiile Gopo, pentru debut, vine in studioul Adevarul Live, unde va discuta despre problemele si sansele filmului romanesc. Din distributia lungmetrajului Plansa fac parte Olimpia Melinte, Silvian Valcu si Marian Adochitei. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la ora 15.00: Tu poti sa ai copii? Care sunt tulburarile ce duc la infertilitate si ce succes are fertilizarea in vitro

Multe cupluri se feresc sa vorbeasca despre problemele de fertilitate, dar asta nu inseamna ca aceste probleme nu exista. De fapt, statisticile arata ca unul din patru cupluri afla, atunci cand vor sa-si intemeieze o familie, acest diagnostic sec: infertilitate. Medicul Carmen Rusu Ianiotescu vine la Adevarul Live sa explice care sunt sansele tinerilor infertili de a avea, totusi, copii, prin tratamentele de fertilizare in vitro.

Adevarul Live, ora 12.00. Gabriel Berca, despre implicarea lui Traian Basescu in PMP

Vicepresedintele PMP Gabriel Berca este invitat astazi, incepand cu ora 12. 00, la o noua editie Adevarul Live pentru a discuta despre rolul jucat de fostul presedinte Traian Basescu in PMP, dar si despre plecarea mai multor parlamentari la UNPR,.

Festivalul de Film NexT face o prima vizita la Adevarul LIVE, de la ora 13.00

Yvonne Irimescu, coordonatoarea Festivalului International de Film NexT, si actrita Ozana Oancea Felicia, inainte de toate), responsabila de programul NexT Kids si de invitatii evenimentului, vin in studioul Adevarul Live luni, 23 martie, de la 13.

Deputatul PSD Gabriela Podasca, membra a Comisiei de Cod Electoral, discuta online cu cititorii HotNews.ro, marti de la ora 13.30

De ce sustine PSD alegerea primarilor intr-un singur tur si alegerea sefilor de Consilii Judetene de catre consilieri? Cum vede partidul de guvernamant legea votului prin corespondenta si de ce doreste revenirea pe liste de partid? Trei proiecte de legi importante sunt deja pe circuitul parlamentar, dupa ce au fost adoptate in Comisia de Cod electoral: legea alegerilor locale, legea partidelor si a finantarii partidelor politice. A mai ramas in discutie legea alegerilor parlamentare. Deputatul PSD Gabriela Podasca, membra a Comisiei de Cod Electoral, discuta online cu cititorii HotNews. ro, marti de la ora 13. Pune intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului.

Adevarul Live, ora 14.00. in Culisele Bucurestiului: Carturesti, de la librarie-concept la subcultura

Miecuri, de la ora 14. 00, la Adevarul Live este invitat Daniel Voinea, brand manager Carturesti, care ne va explica, impreuna cu colegii sai Cristian Neagoe, Silviu Dancu si Alina Daniela- Istrate, cine este Carturesti, ce reprezinta pentru piata de carte din Romania si ce se pregateste anul acesta la Street si Train Delivery.

Adevarul LIVE: Operatiunea Salvati penalii din Parlament, pregatita pas cu pas

Liderii coalitiei din jurul PSD pregatesc terenul - prin declaratii si fapte - pentru salvarea fostilor ministri Dan Sova si Darius Valcov din mainile procurorilor. Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, explica la Adevarul LIVE ce sanse sunt ca cei doi PSD-isti sa primeasca, in Parlament, un vot pentru arestare.

Adevarul Live. Cartianu, despre saptamana penalilor in Parlament: Tariceanu este un fesenist sub acoperire liberala

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live examenul pe care alesii din Parlament il dau saptamana aceasta, cand sunt pusi sa voteze cererile de arestare pentru doi fosti ministri.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )