Libnet.ro
UNICEF

00:07

Concert extraordinar la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti pe data de 24 septembrie

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Concert extraordinar la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti pe data de 24 septembrie

Elite Art Club UNESCO organizeaza pe data de 24 septembrie 2017, la ora 18. 00 un concert de gala in sala George Enescu din cadul Universitatii Nationale de Muzica. Pe scena va evolua Camerata Regala alaturi de 8 dirijori din cadrul Masterclass-ului de Dirijat Jeunesses Musicales. Masterclass-ul de Dirijat Jeunesses . continuă pe Ceaşca de Cultură

Incep Zilele Bucurestiului. Concert extraordinar Angela Gheorghiu, vineri de la ora 20.30. Intrarea este libera

Soprana Angela Gheorghiu sustine vineri, de la ora 20. 30, in Piata Constitutiei, un concert extraordinar in deschiderea Zilelor Bucurestiului. Intrarea este libera. Programul Zilelor Bucurestiului continua in weekendul 16 17 septembrie cu spectacole de video mapping si concerte rock tot in Piata Constitutiei.

Concert extraordinar al sopranei Angela Gheorghiu cu ocazia Zilelor Bucurestiului

Bucurestenii sunt invitati pe 15 septembrie, de la ora 20:30, in Piata Constitutiei, la Concertul extraordinar sustinut de starul international Angela Gheorghiu, spectacol care marcheaza deschiderea seriei de evenimente aniversare 'Zilele Bucurestiului', informeaza ARCUB. Angela Gheorghiu va concerta la Bucuresti, alaturi de Filarmonica George Enescu si de tenorul Teodor Ilincai, sub bagheta maestrului newyorkez Eugene Kohn.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )