Libnet.ro
UNICEF

05:15

TOP 10 Tentative de asasinat din istorie

Adevărul Adevărul,
TOP 10 Tentative de asasinat din istorie

De-a lungul istoriei, oamenii de stat au fost intotdeauna posibile victime ale atentatelor. Uneorii, tentativele de asasinat aveau justificari oarecum rationale; alteori, precum a fost cazul celei indreptate impotriva lui Theodore Roosevelt in 1912, atacatorii dadeau vina pe ordine primite de la. fantome. Aveti aici 10 exemple faimoase de tentative de asasinat!. continuă pe Adevărul

Record: Cel mai lung meci de fotbal din istorie, scor 475-473

Cel mai lung meci de fotbal din istorie a fost jucat, de doua echipe de amatori, in scop caritabil, incepand de pe data de 19 iunie pana pe 22 iunie. in total partida de la Kerbach, Franta, a durat 73 de ore, ceea ce reprezinta un record mondial.

TOP 10: locurile de munca pe care se bat cei mai multi romani

Fie ca isi cauta un un loc de munca permanent, fie ca vor sa obtina un castig in timpul verii, persoanele fara job aplica cu miile si pentru un singur post vacant. RO iti prezinta 10 joburi pentru care romanii s-au batut cel mai mult in.

Top 10 alimente care combat oboseala (cronica)

Oboseala este una dintre marile probleme cu care se confrunta oamenii din ziua de azi. Stresul, serviciul, indatoririle familiale te solicita la maximum, de aceea ajungi sa te simti vlaguit de puteri. Oboseala.

OMS avertizeaza populatia: Epidemia a scapat de sub control. Este cea mai grava din istorie

In vestul Africii epidemia de Ebola face ravagii. Sute de oameni au murit din cauza acestui virus periculos, iar Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ca este cea mai grava epidemie de Ebola din.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )