Libnet.ro
UNICEF

01:05

Record: Cel mai lung meci de fotbal din istorie, scor 475-473

România Liberă România Liberă,
Record: Cel mai lung meci de fotbal din istorie, scor 475-473

Cel mai lung meci de fotbal din istorie a fost jucat, de doua echipe de amatori, in scop caritabil, incepand de pe data de 19 iunie pana pe 22 iunie. in total partida de la Kerbach, Franta, a durat 73 de ore, ceea ce reprezinta un record mondial. continuă pe România Liberă

Franta: Doua echipe de amatori au jucat cel mai lung meci de fotbal, de 73 de ore

Doua echipe de amatori din Franta au jucat timp de 73 de ore la Kerbach, de joi pana duminica, stabilind un record in privinta duratei de disputare a unui meci de fotbal, in scopul sensibilizarii opiniei publice.

Evolutii SPECTACULOASE la cel mai mare miting aviatic din Romania

Cel mai mare miting aviatic din Romania, BIAS 20148236;, al carui partener media este Antena 3, a inceput duminica dimineata. Renumiti pentru cele mai periculoase acrobatii in aer, membrii echipei Baltic B.

Cel mai mare show aerian din Romania incepe sambata, la aeroportul bucurestean Aurel Vlaicu

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition BIAS) incepe sambata, la Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu, si este organizat de catre Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Aeroclubul Romaniei, ROMATSA, ROMAERO si Clubul Sportiv AIBO.

Cel mai mare show aerian din Romania incepe sambata la aeroportul Baneasa

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition BIAS) incepe sambata, la Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu. Ce-a de-a sasea editie a celui mai impresionat spectacol aviatic din Romania reuneste in acest an 100 de aeronave civile si militare in evolutii aeriene si expuse publicului, dar si peste 100 de piloti si parasutisti de elita.

Coreea de Sud-Algeria 2-4, in cel mai spectaculos meci de la CM 2014

Algeria s-a impus spectaculos, scor 4-2, in al doilea meci din Grupa H de la Cupa Mondiala din Brazilia. Africanii au pus mana pe cele trei puncte inca de la pauza, cand conduceau Coreea de Sud cu 3-0 prin golurile lui Slimani, Halliche si Djabou. Son a redus din diferenta pentru asiatici, Brahimi a punctat pentru 4-1, iar capitanul Koo a stabilit scorul final in minutul 73. Algeria este singura echipa africana care a inscris patru goluri intr-un meci in istoria Cupei Mondiale. In urma acestui rezultat, Algeria siRusia se lupta cu sanse reale la obtinerea biletelor pentru optimi. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Cum se schimba comportamentul consumatorilor in contextul CM de Fotbal, evenimentul cel mai mobil si social din toate timpurile - studiu OMD

CM de Fotbal 2014 este pe cale sa devina evenimentul marcat cel mai puternic de comunicatiile mobile si cel mai social eveniment din istorie, multumita evolutiilor tehnologice ce le permit suporterilor sa interactioneze cu meciurile, cu fotbalistii si cu brandurile in noi moduri, arata un amplu studiu realizat de Omnicom Media Group si retelele sale de agentii OMD si PHD. Daca televizorul ramane rege pentru amatorii de fotbal, un numar extrem de mare dintre acestia spun ca au intentia sa interactioneze cu acest eveniment pe mai multe ecrane - tv, calculator, platforme mobile. Vezi in text o sinteza extinsa a studiului.

Cel mai mare producator auto chinez vrea tehnologie din Silicon Valley pentru a-si creste vanzarile

SAIC Motor, cel mai mare producator auto din China, va infiinta un fond de investitii in companii startup in Silicon Valley, prin intermediul caruia sa obtina acces la tehnologie avansata, pentru a-si intari brandul pe piata chineza, unde marcile.

UE, cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume

Uniunea Europeana UE) a devenit anul trecut cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume, cu o valoare totala de 120 de miliarde de euro, sustinute de livrarile de materii prime pentru industria alimentara catre tarile cu economii emergente, potrivit Comisiei Europene citata de AFP.

UE a devenit cel mai mare exportator mondial de produse agro-alimentare

Uniunea Europeana a devenit in 2013 cel mai mare exportator mondial de produse agro-alimentare, cu un total de 120 miliarde de euro, gratie unui avans al vanzarilor de materii prime agricole in tarile in curs de dezvoltare, a anuntat luni Comisia Europeana, citata de AFP.

VIDEO Vara aceasta este a lui Nicole Cherry! Artista lanseaza cel mai fresh videoclip, pentru single-ul Vara mea

Zilele calduroase de vara, atmosfera de vacanta, dar mai ales aerul adolescentin, sunt aduse de Vara mea, cel mai nou.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )