Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai nou teatru de stat isi deschide portile la Suceava. Numele sau: Teatrul Municipal Matei Visniec

Adevărul Adevărul,
Cel mai nou teatru de stat isi deschide portile la Suceava. Numele sau: Teatrul Municipal Matei Visniec

Tigrul din orasul nostru de Gianina Carbunariu este prima productie a Teatrului Municipal Matei Visniec din Suceava. Avanpremiera spectacolului va avea loc joi, 8 decembrie, de la ora 19. 00 iar premiera vineri, 9 decembrie, de la aceeasi ora, in prezenta autoarei. continuă pe Adevărul

Cel mai nou teatru de stat se deschide la Suceava si se va numi Matei Visniec. Primul spectacol va fi pus in scena pe 8 decembrie

Tigrul din orasul nostru de Gianina Carbunariu este prima productie a Teatrului Matei Visniec din Suceava. Avanpremiera spectacolului va avea loc joi, 8 decembrie, de la ora 19. 00 iar premiera vineri, 9 decembrie, de la aceeasi ora, in prezenta autoarei.

Armata guvernului a cucerit cel mai mare cartier din Alep - presa de stat siriana

Armata siriana a recucerit sambata cel mai mare cartier din sectorul orasului Alep controlat de rebeli, anunta presa oficiala de la Damasc, preluata de AFP si Agerpres.

Cel mai puternic supercomputer este construit in Japonia

Japonezii vor sa creeze cel mai rapid supercomputer din lume, afirmandu-se inca o data in topul celor mai avansate tari din punct de vedere tehnologic. Japonia vrea sa isi consolideze pozitia de pionierat in domeniul tehnologic, lucrand la un supercomputer care are ca scop sa devina cel mai rapid din lume. Scopul, conform digitaltrends. com, este [].

Cel mai scump unboxing la OnePlus 3T iti creste tensiunea

OnePlus 3T este cel mai recent varf de gama al chinezilor si unul care are mari sanse sa fie un succes rasunator pe acest final de an, daca producatorul reuseste sa fie suficient de rapid in a-l produce. Pana de curand, OnePlus isi facuse un obicei din a lansa unul sau doua smartphone-uri pe an, [].

Histria, cel mai vechi oras din Romania, asteapta vremuri mai bune. Cetatea a fost intemeiata la mijlocul secolului al VII-lea i.e.n. si a fost locuita 1.300 de ani

Se spune ca noi, romanii, nu stim sa ne punem in valoare istoria. Avem dreptate. Unul dintre cele mai bune exemple este cel al primului oras din Romania: Histria, cel mai reprezentativ obiectiv al arheologiei clasice pe teritoriul Romaniei.

Cavalerul Negru, cel mai mare MISTER al secolului actual. Cercetatorii, OBSEDATI de satelitul artificial (VIDEO)

Cel mai mare mister al secolului actual este reprezentat de satelitul Cavalerul Negru. Acesta are la baza mai mai multe povesti care nu au insa lucruri in comun. Mai multi specialisti.

Cat au costat tinutele pentru cel mai SCUMP concert al ANULUI (FOTO)

Pe data de 5 decembrie va avea loc cel mai scump concert facut pana acum de un artist roman. Delias Winter Wonderland, a starnit controverse inca de la anuntarea.

2016, cel mai bun an pentru piata rezidentiala

Anul 2016 va fi cel mai bun an pentru piata rezidentiala locala, reiese dintr-un studiu realizat de compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker.

Cel mai controversat manual al ucigasilor de vrajitoare: ce soarta aveau femeile care furau virilitatea barbatilor

Un celebru manual al inchizitorilor medieval s-a numit Malleus Maleficarum si a fost scris in secolul al XV-lea de un calugar dornic sa ii indrume pe vanatorii de vrajitoare despre cum sa le descopere si sa le pedepseasca. Femeile erau cel mai adesea tinta Ciocanului Vrajitoarelor, fiind considerate responsabile pentru numeroasele patimi ale barbatilor.

Salina Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania. Fosta mina este cea de-a doua din Europa ca numar de vizitatori

Salina Turda a devenit, oficial, cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania. Performanta este cu atat mai remarcabila cu cat, in urma cu un deceniu, aceasta nu exista decat ca un obiectiv turistic de importanta minora.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )