Libnet.ro
UNICEF

20:15

Armata guvernului a cucerit cel mai mare cartier din Alep - presa de stat siriana

Hotnews Hotnews,
 Armata guvernului a cucerit cel mai mare cartier din Alep - presa de stat siriana

Armata siriana a recucerit sambata cel mai mare cartier din sectorul orasului Alep controlat de rebeli, anunta presa oficiala de la Damasc, preluata de AFP si Agerpres. continuă pe Hotnews

VIDEO. Cel mai mare tobogan din lume va fi demolat dupa ce a murit un copil

Toboganul cu apa din orasul american Kansas City, supranumit Verruckt nebunesc, in limba germana), va fi demolat la cateva luni dupa ce un baiat a murit in timp ce-l folosea.

Cavalerul Negru, cel mai mare MISTER al secolului actual. Cercetatorii, OBSEDATI de satelitul artificial (VIDEO)

Cel mai mare mister al secolului actual este reprezentat de satelitul Cavalerul Negru. Acesta are la baza mai mai multe povesti care nu au insa lucruri in comun. Mai multi specialisti.

Dolarul - la cel mai ridicat curs din ultimele 20 de luni, fata de euro

Moneda americana, dolarul, s-a apreciat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai ridicat curs din ultimele 20 de luni fata de dolar, dupa ce, in ziua precedenta, administratia a publicat unele date care arata ca expansiunea economica a SUA se mentine intacta, ceea ce sustine cazul unei viitoare majorari a dobanzilor.

Final de proces pentru Alina Bica, fosta sefa DIICOT. Procurorii au cerut pentru ea sapte ani de inchisoare. Bica: Cred ca sunt cel mai prost infractor din Romania

In ultimul cuvant in sala de judecata, Alina Bica le-a spus judecatorilor ca, probabil, este cel mai prost infractor din Romania, idee reluata si la iesirea din sediul instantei.

Coreea de Sud: Perchezitii la Samsung si la cel mai mare fond de pensii

Procuratura din Coreea de Sud a perchezitionat miercuri birourile Samsung Group si ale celui mai mare fond de pensii din tara, National Pension Service NPS), in urma relatarilor presei despre legaturile acestora cu o apropiata a prsedintelui Park Geun-hye, care a fost inculpata intr-un scandal de trafic de influenta, transmit Reuters si News. ro.

Confruntari VIOLENTE intre refugiati si fortele de ordine in cea mai mare TABARA din Bulgaria: MIGRANTII au aruncat cu pietre si au incendiat anvelope (VIDEO)

Incidente violente in cea mai mare tabara de refugiati din Bulgaria. Migrantii au aruncat cu pietre in politisti, au incendiat anvelope si s-a catarat pe gardurile care inconjoara tabara, in.

Caru' cu vedete: EL a dezvirginat-o pe Simona Halep! S-a iubit cu antrenorul; Imagini cu cel mai tanar multimilionar din Romania: are 22 de ani si o avere de 22 milioane euro; Dani Otil isi deschide restaurant de fite in centrul Capitalei

O moldoveanca fierbinte face senzatie la Big Brother Spania. O tanara de 26 de ani a creat o adevarata revolutie in casa Big Brother, unde sunt cazati concurentii de la show-ul de televiziune. Loredana si-a anulat un show pe nepusa masa. Lovita in Sentimente de un partid politic! Loredana si-a anulat un concert din cele doua pe care le-a trambitat la Sala Palatului pentru saptamana viitoare.

Rooney, cel mai bun marcator din istoria lui Manchester United in cupele europene

Atacantul englez Wayne Rooney a stabilit, joi seara, un nou record in tricoul formatiei Manchester United.

Holzindustrie Schweighofer a luat caimacul la Topul Firmelor Alba: cea mai mare cifra de afaceri, cel mai mare profit si cel mai mare exportator

Camera de Comert si Industrie Alba a premiat peste 1300 de societati comerciale care au reusit sa obtina performanta anul trecut. Topul Judetean al Firmelor, editia 2015 include cele mai performante companii din 6 domenii de activitate. Multinationala Holzindustrie Schweighofer este in continuare cea mai importanta companie din Alba.

Holzindustrie Schweighofer a luat caimacul la Topul Firmelor Alba: cea mai mare cifra de afaceri, cele mai mare profit si cel mai mare exportator

Camera de Comert si Industrie Alba a premiat peste 1300 de societati comerciale care au reusit sa obtina performanta anul trecut. Topul Judetean al Firmelor, editia 2015 include cele mai performante companii din 6 domenii de activitate. Multinationala Holzindustrie Schweighofer este in continuare cea mai importanta companie din Alba.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )