Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sute de proiecte concureaza la Gala Industriei de Carte din Romania

România Liberă România Liberă,
Sute de proiecte concureaza la Gala Industriei de Carte din Romania

Peste 750 de titluri concureaza la cele zece premii de excelenta care vor fi inmanate pe 14 mai, in cadrul celei de-a patra editii a Galei Industriei de Carte din Romania Bun de Tipar, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Rusia a finantat restaurarea mai multor monumente dedicate soldatilor sovietici din Romania

Federatia Rusa a finantat in ultimii ani mai multe proiecte centrate pe restaurarea si intretinerea celor 27 de cimitire din Romania unde sunt inhumati peste 250 de soldati sovietici, se arata in raspunsul MApN la solicitarea HotNews. ro referitor la declaratiile ambasadorului rus la Bucuresti. Oleg Malginov a declarat sambata, 28 martie, intr-un interviu pentru Agerpres, ca doreste indentificarea celor peste 250 de locuri unde au fost inmormantati solidatii sovietici morti in cel de-al Doilea Razboi Mondial, iar in acest sens a intrat in contact cu Oficiul National pentru Cultul Eroilor ONCE).

VIDEO. Celebrul violonist Andre Rieu, mesaj special de Paste, pentru fanii din Romania

Celebrul violonist Andre Rieu a pregatit un mesaj special de Paste in limba romana pentru fanii din Romania. Acesta poate fi urmarit pe contul de YouTube al lui Andre Rieu.

Uniunea Cineastilor din Romania prezinta nominalizarile la Premiile Nationale UCIN

Uniunea Cineastilor din Romania si echipa organizatorilor Galei Premiilor Nationale UCIN va prezinta nominalizarile la Premiile Nationale UCIN, care au rezultat in urma jurizarii pe criterii artistice, estetice si profesionale a filmelor inscrise in concurs. Totodata, Presedintele Uniunii Cineastilor din Romania va acorda unui numar de cinci mari personalitati ale cinematografiei romane, Premiul Academic si Trofeul Uniunii Cineastilor din Romania pentru intreaga activitate: Ecaterina Oproiu, Lucia Hossu-Longin, D. Popescu, Stere Gulea, Radu Gabrea.

Andre Rieu vorbeste in limba romana cu fanii din Romania. Artistul are un mesaj special de Paste

Celebrul violonist Andre Rieu a pregatit un mesaj special de Paste in limba romana pentru fanii din Romania. Acesta poate fi urmarit pe contul de YouTube al lui Andre Rieu. Imaginile la rezolutie HD pot fi.

Analiza Reuters: Lupta impotriva coruptiei din Romania franeaza investitiile

Lupta impotriva coruptiei dusa de justitia din Romania are o consecinta neasteptata asupra economiei, si anume incetinirea investitiilor, arata o analiza realizata de jurnalistii de la Reuters .

Reuters: Lupta anticoruptie din Romania blocheaza investitiile. Coruptia a costat statul si companiile private 1,02 miliarde de euro in 2014, suma suficienta pentru construirea a 200 de kilometri de autostrada

Jurnalistii de la Reuters au facut o analiza despre lupta anticoruptie din Romania, spunand ca aceasta are o consecinta neasteptata asupra economiei, si anume incetinirea investitiilor, pentru ca.

Reuters: Lupta impotriva coruptiei din Romania franeaza investitiile

Lupta impotriva coruptiei dusa de justitia din Romania are o consecinta neasteptata asupra economiei, si anume incetinirea investitiilor, considera jurnalistii de la Reuters, intrucat oficialii evita.

VIDEO Guvernul lanseaza programul de garantii pentru tineri: 470 de milioane de euro, bani europeni, vor putea fi accesati de 400 de mii de tineri din Romania

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, in prezenta lui Valdis Dombrovskis, vicepresedinte al Comisiei Europene, comisar european pentru moneda euro si dialog social, lansarea programului Garantii pentru tineri, in cadrul caruia 400 de mii de tineri din Romania vor avea posibilitatea sa acceseze 470 de milioane de euro de la Comisia Europeana. Tinerii care vor accesa programul vor beneficia de consiliere si de subventii pentru a gasi un loc de munca platit decent si pentru o perioada cat mai lunga de timp, potrivit premierului Victor Ponta.

Lupta anticoruptie din Romania franeaza investitiile

Lupta impotriva coruptiei dusa de procurorii din tara noastra are un efect nedorit: incetinirea investitiilor, din cauza ca multi oficiali evita sa aprobe unele proiecte, de teama sa nu devina urmatoarea tinta a anchetatorilor, scrie astazi Reuters.

Copos, dupa eliberare: Imi e teama ca ai mei copii vor pleca din Romania

George Copos a declarat, marti, la iesirea din penitenciar, ca a crezut enorm de mult in puterea judecatoreasca si vrea sa creada intr-un stat de drept, insa a subliniat ca este ingrijorat ca fiica sa nu mai vrea sa ramana in Romania.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2278 seconds )