Libnet.ro
UNICEF

13:45

Reuters: Lupta impotriva coruptiei din Romania franeaza investitiile

Antena3 Antena3,
Reuters: Lupta impotriva coruptiei din Romania franeaza investitiile

Lupta impotriva coruptiei dusa de justitia din Romania are o consecinta neasteptata asupra economiei, si anume incetinirea investitiilor, considera jurnalistii de la Reuters, intrucat oficialii evita. continuă pe Antena3

Lupta anticoruptie din Romania franeaza investitiile

Lupta impotriva coruptiei dusa de procurorii din tara noastra are un efect nedorit: incetinirea investitiilor, din cauza ca multi oficiali evita sa aprobe unele proiecte, de teama sa nu devina urmatoarea tinta a anchetatorilor, scrie astazi Reuters.

Reuters: Lupta impotriva coruptiei incetineste investitiile

Lupta impotriva coruptiei dusa de justitia din Romania are o consecinta neasteptata asupra economiei, si anume incetinirea investitiilor, considera jurnalistii de la Reuters, intrucat oficialii evita sa semneze pentru aprobarea unor proiecte de.

Reuters: Lupta anticoruptie din Romania blocheaza investitiile. Coruptia a costat statul si companiile private 1,02 miliarde de euro in 2014, suma suficienta pentru construirea a 200 de kilometri de autostrada

Jurnalistii de la Reuters au facut o analiza despre lupta anticoruptie din Romania, spunand ca aceasta are o consecinta neasteptata asupra economiei, si anume incetinirea investitiilor, pentru ca.

Adjunctul sectiei de combatere a coruptiei din DNA este verificat de Inspectia Judiciara pentru un posibil conflict de interese. Vezi care ar putea fi legatura cu dosarul Sova

Danut Volintiru, procuror sef- adjunct al sectiei de combatere a coruptiei din DNA, ar putea fi in conflict de interese din cauza unor contracte pe care le-a incheiat sotia sa, motiv pentru care, in urma unor dezvaluiri din presa gorjeana, a fost sesizata Inspectia Judiciara. DNA a confirmat oficial pentru HotNews. ro ca Inspectia Judiciara a fost sesizata in doua randuri in vederea efectuarii de verificari asupra lui Volintiru. Biroul notarial al sotiei procurorului, Claudia Daniela Volintiru, ar fi autentificat un contract la Complexul Energetic Oltenia catre CET Govora, contra unor taxe notariale de 570. 840 lei. Si nu ar fi singurul contract de la CE Oltenia autentificiat de Claudia Volintiru. Acesta in conditiile in care managerul de la CE Oltenia este urmarit penal, alaturi de Dan Sova, in dosarul Turceni-Rovinari instrumentat de DNA. Vezi ce spune DNA.

VIDEO Guvernul lanseaza programul de garantii pentru tineri: 470 de milioane de euro, bani europeni, vor putea fi accesati de 400 de mii de tineri din Romania

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, in prezenta lui Valdis Dombrovskis, vicepresedinte al Comisiei Europene, comisar european pentru moneda euro si dialog social, lansarea programului Garantii pentru tineri, in cadrul caruia 400 de mii de tineri din Romania vor avea posibilitatea sa acceseze 470 de milioane de euro de la Comisia Europeana. Tinerii care vor accesa programul vor beneficia de consiliere si de subventii pentru a gasi un loc de munca platit decent si pentru o perioada cat mai lunga de timp, potrivit premierului Victor Ponta.

Rusia a finantat restaurarea mai multor monumente dedicate soldatilor sovietici din Romania

Federatia Rusa a finantat in ultimii ani mai multe proiecte centrate pe restaurarea si intretinerea celor 27 de cimitire din Romania unde sunt inhumati peste 250 de soldati sovietici, se arata in raspunsul MApN la solicitarea HotNews. ro referitor la declaratiile ambasadorului rus la Bucuresti. Oleg Malginov a declarat sambata, 28 martie, intr-un interviu pentru Agerpres, ca doreste indentificarea celor peste 250 de locuri unde au fost inmormantati solidatii sovietici morti in cel de-al Doilea Razboi Mondial, iar in acest sens a intrat in contact cu Oficiul National pentru Cultul Eroilor ONCE).

Nespresso a intrat pe piata din Romania. Primul Boutique isi va deschide portile in vara

Nespresso, jucator in domeniul cafelei portionate premium, a intra in ianuarie pe piata din Romania si vrea ca la inceputul lunii iunie sa lanseze magazinul online precum si serviciul de asistenta telefonica. Primul Nespresso Boutique din Bucuresti.

Aproximativ un milion de credinciosi catolici din Romania sarbatoresc Pastele

Zi plina de lumina si de bucurie pentru catolicii din lumea intreaga. Aproape un milion de credinciosi din Romania marcheaza duminica invierea Domnului, considerata cea mai importanta sarbatoare a.

Aproximativ un milion de credinciosi catolici din Romania sarbatoresc Pastele (VIDEO)

Zi plina de lumina si de bucurie pentru catolicii din lumea intreaga. Aproape un milion de credinciosi din Romania marcheaza duminica invierea Domnului, considerata cea mai importanta sarbatoare a.

Copos, dupa eliberare: Imi e teama ca ai mei copii vor pleca din Romania

George Copos a declarat, marti, la iesirea din penitenciar, ca a crezut enorm de mult in puterea judecatoreasca si vrea sa creada intr-un stat de drept, insa a subliniat ca este ingrijorat ca fiica sa nu mai vrea sa ramana in Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )