Libnet.ro
UNICEF

16:15

Penultimul ministru de Externe al RDG: Ceausescu era cel mai crud dintre dictatorii blocului comunist

Adevărul Adevărul,
Penultimul ministru de Externe al RDG: Ceausescu era cel mai crud dintre dictatorii blocului comunist

Markus Meckel, ministru de Externe in singurul guvern ales liber al Republicii Democrate Germane si presedintele Consiliului Fundatiei Federale de Studiere a Comunismului in RDG, vorbeste despre viata traita in perioada comunista germana, despre implicarea sa in politica in 1990 pentru reinstalarea democratiei si, privind retrospectiv, face o radiografie a fostilor dictatori din blocul comunist: cel mai de fier ramane Nicolae Ceausescu. continuă pe Adevărul

Markus Meckel, penultimul ministru de Externe al Republicii Democrate Germane (RDG): Ceausescu era cel mai crud dintre dictatorii blocului comunist

Markus Meckel, ministru de Externe in singurul guvern ales liber al Republicii Democrate Germane si presedintele Consiliului Fundatiei Federale de Studiere a Comunismului in RDG, vorbeste despre viata traita in perioada comunista germana, despre implicarea sa in politica in 1990 pentru reinstalarea democratiei si, privind retrospectiv, face o radiografie a fostilor dictatori din blocul comunist: cel mai de fier ramane Nicolae Ceausescu.

Ceausescu, gasit vinovat pentru strazile neasfaltate din cel mai periculos cartier din Romania: Sa-l intrebam pe Ceausescu de ce nu a asfaltat in Itcani

Cartierul Itcani, din Suceava, este zona cea mai putin dezvoltata din municipiul resedinta de judet, fiind desemnat la inceputul acestui an de un site de imobiliare cel mai periculos cartier din Romania.

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani

Moneda unica europeana euro) s-a apreciat ieri, pe pietele externe, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani, dupa ce, in ziua precedenta, francezul Emmanuel Macron a avut o prestatie considerata mai buna intr-o dezbatere electorala cu contracandidatii sai la presedintia Frantei, printre care si liderul anti-european Marine Le Pen.

Activitatea economica in zona euro, la cel mai ridicat nivel din aprilie 2011

Un studiu realizat de compania de analize financiare Markit arata ca activitatea economica in zona euro a inregistrat in martie cel mai semnificativ avans din ultimii aproape sase ani, transmite Reuters.

Cel mai mare curs de prevenire si depistare a cancerului de piele, in Capitala: La eveniment participa medici renumiti din Romania si din strainatate(VIDEO)

Cel mai mare curs de prevenire si depistare a cancerului de piele are loc, in premiera, zilele acestea la Bucuresti. La simpozion participa medici de renume atat de la noi din tara, cat si din st.

VIDEO Fenomene stranii in Romania, in cel mai cald an din istorie. Localitatea in care s-au copt pentru prima data strugurii

Anul trecut, omenirea a infruntat cel mai cald an din istoria ei, a anuntat Organizatia Mondiala de Meteorologie, care avertizeaza ca si in 2017 se vor produce fenomene extreme violente.

Compania Amazon a cumparat cel mai mare retailer online de comert din Orientul Mijlociu

Compania americana de comert online, Amazon a cumparat cel mai mare magazin online din Orientul Mijlociu, Souq. com cu 650 de milioane de dolari, potrivit Hot News. Amazon intentiona sa intre pe piata din.

Amazon a cumparat cel mai mare magazin online din Orientul Mijlociu

Gigantul Amazon a cumparat cu 650 milioane de dolari platforma Souq. com, cel mai mare magazin online din Orientul Mijlociu. Amazon intentiona sa intre prin forte proprii in Orientul Mijlociu, insa a ales sa cumpere un jucator care avea deja o baza importanta de clienti.

VIDEO. Cel mai mare depozit de armament din Ucraina, mistuit de flacari uriase in urma unui incendiu ce ar fi avut la baza un sabotaj

Mii de oameni au fost evacuati din localitatea Balakleia, din regiunea Harkov nord-estul tarii), dupa ce un incendiu masiv a izbucnit in cel mai mare depozit de munitie din tara. Potrivit Russian Today, martorii au auzit explozii, iar autoritatile nu exclud varianta de sabotaj.

BlackRock, cel mai mare fond de investitii din lume, in carti pentru acordarea de consultanta la crearea Fondului Suveran de Investitii

Reprezentanti ai gigantului american BlackRock, cel mai mare fond de investitii din lume, s-au intalnit miercuri la Palatul Victoria cu premierul Sorin Grindeanu si cu ministrul Economiei, Mihai Tudose, discutiile vizand o posibila oferire de consultanta sau expertiza partii romane, in proiectul de infiintare a fondului suveran de investitiie, au declarat, miercuri, surse guvernamentale, citate de News. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )