Libnet.ro
UNICEF

20:30

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani

Moneda unica europeana euro) s-a apreciat ieri, pe pietele externe, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani, dupa ce, in ziua precedenta, francezul Emmanuel Macron a avut o prestatie considerata mai buna intr-o dezbatere electorala cu contracandidatii sai la presedintia Frantei, printre care si liderul anti-european Marine Le Pen. continuă pe Ziarul Bursa

Sectorul bancar european, in cel mai important avans din ultimele trei saptamani

Actiunile tranzactionate la bursele europene au urcat ieri, indreptandu-se catre cel mai ridicat nivel din ultimele 15 luni, in conditiile in care bancile au consemnat cel mai important avans din ultimele trei saptamani, pe fondul cresterilor de pe pietele obligatiunilor.

Pietele europene urca la cel mai ridicat nivel al ultimelor 15 luni

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, atingand cel mai ridicat nivel din decembrie 2015 pana acum, in conditiile in care, saptamana trecuta, Federal Reserve din SUA a majorat dobanda, iar alegerile din Olanda nu au fost castigate de populisti.

Cel mai batran miliardar din lume, David Rockefeller, a murit la 101 ani

Cel mai batran miliardar din lume, David Rockefeller, a murit in somn, luni dimineata, la resedinta sa din New York.

De bautura trebuie sa te apuci de tanar, altfel te ametesti repede. Incidentul dinamovistilor de la U21 aminteste de alte povesti CELEBRE cu fotbalisti prieteni cu alcoolul: Eu sunt cel mai mare betiv din istoria lui Dinamo

Incidentul de la echipa Nationala 21 in care Ionut Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea si Vlad Olteanu au consumat bauturi alcoolice si au fost trimisi acasa din cantonamentul din Spania a amintit de.

VIDEO Titlul de cel mai bun profesor din lume, acordat unei canadience ce preda intr-un sat izolat din Arctica

O femeie ce preda intr-un sat izolat din zona arctica a Canadei a castigat duminica, la Dubai, titlul de cel mai bun profesor din lume, care este insotit de un cec in valoare de 1 milion de dolari, transmite AFP online.

Imagini care iti taie respiratia: Cum arata cel mai lung pod maritim din lume (VIDEO)

Imagini spectaculoase cu cel mai lung podmartitim din lume. Aflat in provincia Shandong, din estul Chinei, podul Jiaozhou Bay masoara 42 de kilometri lungime si are sase benzi de circulatie in.

Ciolos face de luni o vizita de cinci zile la Bruxelles. Fostul premier are programate intalniri la cel mai inalt nivel la Comisia Europeana si Parlamentul European

Dacian Ciolos se va afla la Bruxelles, in perioada 20-24 martie 2017, unde are programate intalniri cu inalti oficiali si lideri politici europeni. Vizita are loc in contextul dezbaterilor lansate de Comisia Europeana pe tema posibilelor scenarii privind viitorul Uniunii Europene. Totodata, in cadrul discutiilor, fostul premier va aborda teme sectoriale si subiecte de actualitate europeana de interes pentru Romania.

Tragedie pentru cea mai bogata familie din lume: Miliardarul David Rockefeller a murit la varsta de 101 ani

Cel mai varstnic miliardar din lume, David Rockefeller a decedat la varsta de 101 ani, potrivit RT. Nepotul magnatului John D. Rockefeller a murit luni dimineata la domiciliu in timp de dormea, ca.

Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume, gigantii internetului se apropie rapid (Forbes)

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, ramane cel mai bogat om din lume, potrivit clasamentului revistei Forbes publicat luni, si care confirma ascensiunea de nestopat a gigantilor internetului, scrie AFP.

Candidatul independent Emmanuel Macron a fost votat drept cel mai convingator candidat din dezbaterea prezidentiala. Pe locul al doilea s-a clasat Marine Le Pen

Candidatul independent Emmanuel Macron, favoritul francezilor in cursa prezidentiala, a castigat este dezbaterea dintre cei cinci candidati la presedintia Frantei, dupa o disputa televizata care a stabilit un record de audienta, relateaza marti publicatia Politico.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )