Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei recviemuri in memoria Majestatii Sale Regele Mihai, in programele de la Ateneu, Opera si Sala Radio. Dirijorul Gabriel Bebeselea: il omagiem pe Regele Mihai

Adevărul Adevărul,
Trei recviemuri in memoria Majestatii Sale Regele Mihai, in programele de la Ateneu, Opera si Sala Radio. Dirijorul Gabriel Bebeselea: il omagiem pe Regele Mihai

In semn de omagiu pentru memoria Regelui Mihai I, institutiile muzicale din Bucuresti si-au schimbat programul in acest weekend. Astfel, Recviemuri de Verdi, Mozart si Faure vor fi interpretate la Opera Nationala, la Ateneu si la Sala Radio. continuă pe Adevărul

Deputatii de la Chisinau au tinut un minut de reculegere in memoria Majestatii Sale Regele Mihai I

In debutul sedintei plenare a Parlamentului Republicii Moldova de joi, 7 decembrie, deputatii au tinut un minut de reculegere in memoria Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei.

Ambasada SUA, mesaj la moartea Regelui Mihai: Patriotismul si dragostea Majestatii Sale pentru Romania vor dainui mereu. Condoleante poporului roman

Ambasada Statelor Unite ale Americii transmite condoleantele sale poporului roman la moartea Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei.

Presedintele Comisiei Europene: Regele Mihai a traversat perioadele cele mai tragice ale istoriei sec. XX

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a transmis un mesaj dupa moartea Regelui Mihai I al Romaniei. Am aflat cu profunda tristete vestea disparitiei Majestatii Sale, Regele Mihai I a.

Regele Mihai a murit / Ministrul Apararii: Armata Romaniei deplange moartea ultimului dintre maresalii pe care i-a dat tarii

Ministrul apararii nationale, Mihai Fifor, a transmis marti Casei Regale a Romaniei un mesaj de condoleante dupa incetarea din viata a Majestatii Sale Regele Mihai I. Armata Romaniei deplange moartea ultimului dintre maresalii pe care i-a dat Tarii, se arata in mesajul ministrului apararii.

Elisabeta Lipa, marturie emotionanta despre Regele Mihai: Am avut onoarea sa-l intalnesc la unele evenimente

Cvintupla campioana olimpica la canotaj Elisabeta Lipa deplange, alaturi de intreg sportul romanesc, trecerea in nefiinta a Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei.

REGELE MIHAI A MURIT. Ce spune marele istoric Lucian Filip Iorga despre pierderea Majestatii Sale

Regele Mihai I al Romaniei a murit astazi, la ora 13, ora Romaniei. la resedinta privata din Elvetia. Este o veste teribila pentru.

REGELE MIHAI A MURIT. Comunicatul care anunta decesul Majestatii Sale. Unde va fi inmormantat

Regele Mihai I al Romaniei a murit astazi, la varsta de 96 de ani. intr-un comunicat postat pe romaniaregala. ro, Secretariatul Regal a anuntat decesul Majestatii.

Regele Mihai a murit! Basescu, despre disparitia Majestatii Sale: A fost un sef de stat de vremuri grele

Regele Mihai a murit! Regele Mihai I al Romaniei a murit in cursul zilei de marti, la varsta de 96 de ani. Regele Mihai a murit! Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru ziarul.

Regele Mihai a murit. Nicolae Dragu, fost primar al Calarasiului care i-a ridicat statuie Majestatii Sale: Era o persoana calda, modesta, inteleapta

Regele Mihai a murit. Nicolae Dragu, fost primar al Calarasiului, sustinator al monarhiei si presedinte de onoare al Asociatiei Amicii Regelui Mihai, filiala Calarasi, condusa de Stefan Stoica, a tinut sa-si arate regretul profund la disparitia Regelui Mihai.

Regele Mihai a murit.10 mai 1946: ultima reprezentatie de gala a Majestatii Sale

Regele Mihai I a murit marti, 5 decembrie. Pe 10 mai 1946, cel din urma suveran al romanilor sarbatorea cea din urma zi nationala sub semnul monarhismului. Aceasta este reconstituirea acelei zile, in care tinutele regale si banchetele somptuoase au fost acoperite de pozele cu Stalin si discursurile ideologice ale bolsevicilor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )