Libnet.ro
UNICEF

17:00

Curat-murdar in spitalul Bagdasar Arseni din Capitala: pereti spalati cu mopul murdar de pe jos.Reactia conducerii

Adevărul Adevărul,
Curat-murdar in spitalul Bagdasar Arseni din Capitala: pereti spalati cu mopul murdar de pe jos.Reactia conducerii

Curatenie cu mopuri murdare pe peretii din spitalul Bagdar Arseni din Bucuresti. Un pacient a filmat cum doua infirmiere spala peretii cu un mop murdar, cu care ar fi curatat podelele din saloanele pacientilor. Deputatul Emanuel Ungureanu, cel care a facut cunoscut si cazul pacientei arse la Spitalul Floreasca, a facut publice aceste imagini, duminica, pe Facebook. continuă pe Adevărul

Imagini revoltatoare de la Spitalul Bagdasar Arseni: Angajatele pentru curatenie manjesc peretii cu mopuri jegoase dupa ce au intins mizeria si pe culoare

Imagini revoltatoare de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala. Infirmierele sterg peretii cu mopurile murdare pe care le-au folosit pentru a spala pe jos. Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat.

Deputatul Emanuel Ungureanu prezinta imagini cu infirmiere de la spitalul Bagdasar Arseni, care manjesc peretii cu mopuri jegoase

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a prezentat pe pagina sa de Facebook imagini care arata cum sunt spalati peretii spitalului Bagdasar Arseni din Bucuresti. Infirmierele manjesc peretii cu mopuri jegoase dupa ce au intins mizeria si pe culoare. Cu aceleasi instrumente infecte se face asa zisa curatenie si prin saloane, scrie Emanuel Ungureanu.

Scandal urias intr-un mall din Capitala. Soferii, nevoiti sa plateasca 100 de lei pentru a iesi din parcare

Scandal urias intr-un mall din Capitala, incheiat la Politie. Mai multi clienti sustin ca au fost pacaliti si au ajuns sa plateasca sute de lei din cauza unui aparat de taxare defect. Este vorba despre bonurile de acces in parcare, pe care aparatul ar fi imprimat gresit numerele de inmatriculare. Reprezentantii mall-ului se apara, dar nu exclud posibilitatea unei erori tehnice.

Gabriela Firea: Problemele de trafic din Capitala nu pot fi rezolvate doar de Primarie

Edilul general, Gabriela Firea, a declarat joi ca problemele de trafic din Capitala nu pot fi rezolvate doar de Primaria Municipiului Bucuresti, pentru ca aceasta nu are in subordine, spre exemplu, Centura ocolitoare sau metroul.

Firea: Problemele de trafic din Capitala nu pot fi rezolvate doar de Primarie.

Edilul general, Gabriela Firea, a declarat joi ca problemele de trafic din Capitala nu pot fi rezolvate doar de Primaria Municipiului Bucuresti PMB), pentru ca aceasta nu are in subordine, spre exemplu, Centura ocolitoare sau metroul.

in plin scandal legat de poluarea din Capitala, ministrul Mediului o schimba din functie pe sefa Garzii de Mediu

In plin scandal legat de poluarea din Capitala, sefa Garzii de Mediu, Gabiela Dorojan, a fost schimbata din functie. Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat ca in urma discutiei cu Dorojan au ajuns la concluzia ca este oportun ca aceasta sa nu mai ocupe functia de comisar general al Garzii Nationale de Mediu.

Crima oribila la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt! Directoarea, ucisa de sotul de care urma sa divorteze

Directoarea de ingrijiri de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt a fost ucisa de sotul sau, cu care era in plin proces de divort, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Piatra Neamt.

Crima oribila la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt! Directoarea de ingrijiri, ucisa de sotul de care urma sa divorteze

Directoarea de ingrijiri de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt, Anca Daniela Patriche, a fost ucisa de sotul sau, cu care era in plin proces de divort. Femeia omorata de sot avea 49 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )