Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dan Barna: Este greu de inteles de ce CSM continua sa protejeze aceasta inventie a lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Dan Barna: Este greu de inteles de ce CSM continua sa protejeze aceasta inventie a lui Liviu Dragnea

Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca partidul sau va insista pentru adoptarea proiectului de desfiintare a Sectiei Speciale de anchetare a magistratilor, avizat negativ de Consiliul Superior al Magistraturii. El a adaugat ca este greu de inteles de ce CSM continua sa protejeze inventia lui Dragnea. continuă pe Antena3

Barna: E greu de inteles de ce CSM protejeaza mostenirea lui Dragnea. Sectia speciala trebuie sa dispara

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca formatiunea sa va insista in Parlament pentru adoptarea proiectului de desfiintare a Sectiei Speciale de anchetare a magistratilor, avizat negativ de Consiliul Superior al Magistraturii. El a adaugat ca este greu de inteles de ce CSM continua sa protejeze mostenirea lui Dragnea privind justitia.

Dan Barna, despre Legea pensiilor speciale propusa de PNL: Se reia un traseu deja parcurs. Pe scurt, PNL vrea o amanare

Liderul USR Dan Barna critica pe pagina sa de Facebook noua Lege a pensiilor speciale propusa de PNL sustinand ca, in realitate nu se intampla altceva decat sa se reia un traseu Parlamentar deja parcurs, fapt care denoota, in opinia sa, ca PNL doreste sa traga de timp si sa amane o rezolvare a situatiei.

CORONAVIRUS |Secretarul de stat Horatiu Moldovan: Este greu de spus daca ce e mai rau a trecut A lua masuri de-a valma ar produce confuzie, iar intr-o epidemie asta inseamna cresterea imediata a deceselor si a complicatiilor cu 20% (VIDEO)

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, sustine ca este greu de spus ca ce a fost mai rau a trecut, cu referire la evolutia epidemiei de coronavirus in Romania. Asta pentru ca ne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )