Libnet.ro
UNICEF

00:07

Daniel Baluta, primarul Sectorului 4: Pe 27 septembrie votam pentru copiii nostri

Antena3 Antena3,
Daniel Baluta, primarul Sectorului 4: Pe 27 septembrie votam pentru copiii nostri

Campania electorala pentru alegerile primarilor a ajuns la sfarsit. Duminica ne vom alege edilii, cei care timp de 4 ani vor administra si gestiona atat fondurile bugetare cat si proiectele pentru comunitate. Peste 4 ani vom vedea daca alegerile noastre au fost inspirate sau nu. continuă pe Antena3

Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4: Am reusit

Campania electorala pentru alegerea primarilor a ajuns la final. Duminica se vor alege edilii, cei care pentru patru ani vor adminstra si vor gestiona atat fondurile bugetare, dar si proiectele pentru comunitate. Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4 De asemenea, Daniel Baluta este unul dintre candidatii unui noi .

Punct si de la capat. Interviu cu Daniel Baluta, primarul Sectorului 4 al Capitalei: in Sectorul 4 nimeni nu a fost uitat, pe nimeni nu lasam in urma

La finalul unei veri de foc, la propriu, dar si la figurat, romanii sunt la un pas de alegerea primarilor, gospodarii care, timp de 4 ani, vor gestiona fondurile locale si europene, dar si problemele comunitatilor care le-au acordat increderea ca promisiunile facute vor fi indeplinite.

Eu cu cine votez? Ce proiecte au candidatii la Primaria Sectorului 4 - Daniel Baluta vs Simona Spataru

In cursa pentru Primaria Sectorului 4 s-au inscris 9 candidati, dar pe primele locuri in sondaje se afla actualul primar, Daniel Baluta PSD) si Simona Spataru PNL-USR-PLUS). Daniel Baluta promite ca va moderniza bd. Gheorghe Sincai si Soseaua Oltenitei, va largi bd. Metalurgiei, va construi doua pasaje la intersectia Soseaua Berceni cu str. Turnu Magurele si pe str. Turnu Magurele peste bd. Metalurgiei, va amenaja doua parcuri, va moderniza Piata Resita si Piata Norilor, va creste cu 20% spatiul verde din Sector si construi de la zero patru gradinite, doua scoli, o biblioteca, un teatru si trei sali de spectacol.

Daniel Florea, la 4 ani si 3 luni de cand a devenit primarul Sectorului 5: in acest moment avem un sector sigur, sanatos, curat, modern si educat (VIDEO)

Primarul Daniel Florea a prezentat fara niciun fel de fard sau partizanat adevarul despre Sectorul 5, care este in acest moment unul sigur, sanatos, curat, modern si educat. La fix 4 ani si 3 lu.

Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie. Cum va fi vremea in ziua alegerilor locale 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru weekend-ul 25-27 septembrie. Astfel, am aflat cum va fi vremea duminica, cand in Romania sunt organizate alegeri locale. Milioane de romani sunt asteptati la urne, sa-si aleaga primarii si membrii consiliilor locale. Prognoza meteo ANM pentru weekendul 25-27 septembrie. Cum este timpul in ziua alegerilor .

Horoscop saptamana 27 septembrie- 3 octombrie, cu Mariana Cojocaru. Leii sunt in impas, Gemenii au parte de dezamagiri

Mariana Cojocaru prezinta horoscopul pentru saptamana 27 septembrie- 3 octombrie. Gemenii si Berbecii sunt cei mai afectati din punct de vedere amoros, iar sanatatea si cariera, puse in pericol pentru Raci.

Alegeri locale 2020. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, inainte de scrutinul din 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a postat, vineri, un mesaj pe pagina de Facebook, prin care ii indeamna pe oameni sa mearga la vot, duminica, pe 27 septembrie, la alegerile locale.

Prognoza meteo pentru weekendul 25-27 septembrie 2020. incep ploile in toata tara

Weekendul 25-27 septembrie 2020 aduce vreme rece si schimbatoare in toata tara. Sunt prognozate averse insemnate, instabilitate atmosferica siminime ce vor scadea pana la 8 grade. Meteorologii anunta.

Prognoza meteo in ziua alegerilor locale 2020. Cum va fi vremea duminica, 27 septembrie

Duminica, 27 septembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, in jumatatea estica a tarii, dar mai ales in sud-est, dar si usor mai coborate.

MAI: Toate buletinele de votpentru alegerile locale din 27 septembrie au fost tiparite. Materialele raman sub paza

Toate buletinele de votpentru alegerile locale din 27 septembrie au fost tiparite, a anuntat Ministerul Afacerilor interne, marti. in acest moment se mai desfasoara activitatide preluare si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )