Libnet.ro
UNICEF

22:15

Daniel Breaz, despre situatia elevilor din Caracal, obligati sa faca naveta cu masini de ocazie: Nu cunosc situatia exacta a transportului

Adevărul Adevărul,
Daniel Breaz, despre situatia elevilor din Caracal, obligati sa faca naveta cu masini de ocazie: Nu cunosc situatia exacta a transportului

Ministrul interimar al Educatiei, Daniel Breaz, a declarat, luni seara, ca nici acum nu cunoaste situatia transportului de la Caracal, unde, chiar si dupa disparitiile Alexandrei si Luizei, elevii inca fac naveta cu masini de ocazie. Acesta a spus ca va incerca sa gaseasca solutii. continuă pe Adevărul

DANIEL BREAZ: Nu inteleg de ce presedintele Iohannis nu doreste sa numeasca interimari

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, spune ca nu intelege de ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, nu doreste sa numeasca interimari la ministerele care au apartinut ministrilor ALDE, pana cand social-democratii vor propune ministrii plini pe portofoliile respective. Breaz sustine ca pentru validarea ministrilor pe portofoliile respective nu este nevoie de votul a 233 de parlamentari, ci de o majoritate simpla.

DANIEL BREAZ: Nu exista scoli in Romania care sa nu beneficieze de cel putin un calculator

Ministrul interimar al Educatiei, Daniel Breaz, a declarat, marti, ca, in prezent, nu exista scoli in Romania care sa nu beneficieze de cel putin un calculator, iar 95% dintre acestea au si conexiune la internet, informeaza Agerpres.

Daniel Breaz a explicat de ce lipsa manualelor noi nu este o problema a Ministerului. Interimar la Educatie si plin la Cultura, ministrul face o greseala elementara de limba romana

Daniel Breaz, ministrul interimar al Educatiei, a explicat, sambata, ca manualele scolare noi nu au ajuns inca la elevi din cauza ca entitatile implicate in licitatiile organizate in 2019 au depus.

Daniel Breaz: Un prag impus pentru a accede in liceu este neaparat necesar

Ministrul interimar al Educatiei, Daniel Breaz, a declarat sambata, la Alba Iulia, ca impunerea unui.

Primarul Daniel Florea si-a pus caricatura pe orarele elevilor din sectorul 5 si le transmite un mesaj motivational: De urmezi acest orar Sa te uiti in calendar C-ai sanse s-ajungi primar

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a distribuit scolilor din sectorul sau calendare pe care apare caricatura sa si o poezie motivationala prin care ii indeamna pe copii sa urmeze calendarul, iar astfel au sanse sa devina primar. PLUS Sector 5 il compara pe Florea cu Ceausescu, care ne obliga sa avem cate un portret cu el in fiecare clasa, si a anuntat ca va sesiza organele abilitate, pentru ca este ilegal sa indoctrinezi politic copiii.

Procurorul din Caracal, Cristian Popescu, la Sectia de investigare a infractiunilor

Procurorul din Caracal, Cristian Ovidiu Popescu, care a stat pana la ora 6 pentru a intra in casa lu.

Seful procurorilor din Caracal, inca o isprava: A clasat un dosar pentru ca fapta nu exista

Razvan Dumitrescu si Mircea Badea au prezentat in emisiunea Editie Speciala un nou caz de clasare efectuat deCatalin Zavoianu, seful procurorilor din Caracal. Un avocat a fost impuscat la vana.

Seful procurorilor din Caracal, inca o isprava: A clasat un dosar pentru ca fapta nu exista, desi un barbat a fost impuscat la vanatoare

Razvan Dumitrescu si Mircea Badea au prezentat in emisiunea Editie Speciala un nou caz de clasare efectuat deCatalin Zavoianu, seful procurorilor din Caracal. Un avocat a fost impuscat la vana.

Procurorul din Caracal care a asteptat cateva ore ca sa intre in casa lui Dinca va fi pus sub invinuire de Sectia speciala, alaturi de trei politisti (surse)

Procurorul din Caracal Cristian Ovidiu Popescu, care a stat pana la ora 6 pentru a intra in casa lui Gheorghe Dinca, va fi pus sub invinuire de catre procurorii Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie, alaturi de trei politisti, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Elevii au PROTESTAT in prima zi de scoala: Asistam la EXPERIMENTE! Iau decizii dupa ureche, iar noi suntem pusi in fata faptului implinit Ce spune ministrul Breaz despre trimiterea obligatorie la SCOALA PROFESIONALA (VIDEO)

Protest inedit in prima zi de scoala, organizat de Consiliul National al Elevilor. Profesorii si copiii sunt indemnati sa poarte o banderola neagra pe brat, in semn de protest impotriva ordinului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )