Libnet.ro
UNICEF

09:30

Seful procurorilor din Caracal, inca o isprava: A clasat un dosar pentru ca fapta nu exista, desi un barbat a fost impuscat la vanatoare

Antena3 Antena3,
Seful procurorilor din Caracal, inca o isprava: A clasat un dosar pentru ca fapta nu exista, desi un barbat a fost impuscat la vanatoare

Razvan Dumitrescu si Mircea Badea au prezentat in emisiunea Editie Speciala un nou caz de clasare efectuat deCatalin Zavoianu, seful procurorilor din Caracal. Un avocat a fost impuscat la vana. continuă pe Antena3

Seful procurorilor din Caracal, inca o isprava: A clasat un dosar pentru ca fapta nu exista

Razvan Dumitrescu si Mircea Badea au prezentat in emisiunea Editie Speciala un nou caz de clasare efectuat deCatalin Zavoianu, seful procurorilor din Caracal. Un avocat a fost impuscat la vana.

Procurorul din Caracal care a asteptat cateva ore ca sa intre in casa lui Dinca va fi pus sub invinuire de Sectia speciala, alaturi de trei politisti (surse)

Procurorul din Caracal Cristian Ovidiu Popescu, care a stat pana la ora 6 pentru a intra in casa lui Gheorghe Dinca, va fi pus sub invinuire de catre procurorii Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie, alaturi de trei politisti, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Persoanele care au urcat cu forta intr-o masina o tanara din Caracal au fost retinute

Cinci persoane au fost retinute joi seara pentru lipsire de libertate dupa ce in cursul zilei au luat fortat de pe strada o tanara de 20 de ani, din Caracal, pe care au urcat-o intr-o masina, a anuntat.

O fata din Caracal a fost luata cu forta din strada si urcata in masina. O femeie a sunat la 112. Politia audiaza toate cele cinci persoane aflate in autoturism

O femeie din Caracal, judetul Olt, a sunat, joi, la 112 si a reclamat ca o fata a fost luata cu forta de pe strada si urcata intr-o masina care a plecat spre Slatina. Vehiculul a fost identificat de politisti, toate persoanele, respectiv trei barbati si doua femei, fiind duse la audieri. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca fata ar fi refuzat sa se casatoreasca cu unul dintre barbatii aflati in masina, motiv pentru care acesta ar fi decis sa o rapeasca.

Descoperirea socanta in casa groazei din Caracal, care a iesit acum la iveala. Printre oase, am numarat 42 de nasturi de blugi

Gheorghe Dinca a facut lucruri pe care nimeni nu le-ar fi banuit, cu mult mai grave decat s-a aratat pana acum si decat s-ar fi gandit cetatenii. Descoperiri socante ies la iveala la mai bine de o luna de la apelul disperat al Alexandrei care a fost lasata sa moara in frica. Cum s-au gasit .

Descoperire socanta la Caracal! inca un cadavru in casa lui Gheorghe Dinca?

S-au gasit noi fragmente osoase umane ingropate in curtea lui Gheorghe Dinca. Piesele scheletale ridicate din curtea inculpatului in vederea identificarii persoanei persoanelor in cauza, precum si.

Gheorghe Dinca, audiat din nou in cazul Luizei. Criminalul din Caracal s-a contrazis in declaratii

Gheorghe Dinca va fi audiat din nou, luni, in cazul Luizei. Criminalul din Caracal s-a contrazis in declaratii, asa ca anchetatorii vor incerca din nou sa afle ce s-a intamplat in ziua rapirii. Gheorghe.

Tatal unei alte tinere disparute din Caracal: Nu am primit niciun raspuns de 20 de ani. Acum doi ani am fost contactat de cineva de la DIICOT Craiova. Mi-a spus ca nu s-a vrut rezolvarea

Tot nimic nu se stie despre o alta fata, Geanina, disparuta in Caracal de mai bine de 20 de ani. Tatal fetei a povestit in emisiunea Se intampla in Romania noi detalii despre cazul fiicei.

Ancheta in Arges intr-un caz de proxenetism Cercetarile, declansate dupa ce mama unei fete de 15 ani, victima a proxenetilor, a mers in fata casei groazei din Caracal si a reclamat ca autoritatile nu fac nimic

O ancheta are loc in Arges intr-un caz de proxenetism, doua persoane fiind retinute, iar alte doua plasate sub control judiciar. Cercetarile au fost declansate dupa ce la inceputul lunii august mama uneia dintre victime - o fata de 15 ani - a mers la Caracal, in fata casei lui Gheorghe Dinca, unde a povestit ca si-a salvat fiica de mai multe ori din mainile traficantilor, care le-ar droga pe fete si le-ar obliga sa se prostitueze, in timp ce autoritatile nu fac nimic.

Alerta! Tanara rapita pe o strada din Caracal, gasita de Politie

O femeie a fost rapita in Caracal, locul unde in urma cu aproximativ doua luni Gheorghe Dinca le-a rapit pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. O persoana a observat in cursul zilei de joi,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )