Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dar si Har. Medicul Laura Ene: Cea mai importanta masa a fiecaruia dintre noi e masa de seara. E gresit

Antena3 Antena3,
Dar si Har. Medicul Laura Ene: Cea mai importanta masa a fiecaruia dintre noi e masa de seara. E gresit

Medicul diabetolog Laura Ene a spus la Dar si Har ca exista foarte multe alimente procesate in magazine, facute special ca sa reziste mai mult, si ca e bine sa ne ferim de ele pe cat. continuă pe Antena3

A murit Grumpy Cat! Cea mai cunoscuta pisica de pe internet avea doar sapte ani

Cea mai cunoscuta pisica din lume a murit. Grumpy Cat, devenita celebra datorita fetei sale, avea doar sapte ani. Anuntul a fost facut pe Instagram de stapanii felinei. Animalul, care avea.

Jandarmerita de aur. Cine este cea mai buna tragatoare din Ministerul de interne

O jandarmerita din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj a cucerit medalia de aur la faza nationala a Campionatului de Tir al Ministerului Afacerilor Interne. in plus, tanara in varsta de 30 de ani a reusit ca alaturi de colegii sai din tara sa aduca echipa Jandarmeriei Romane pe cea mai inalta treapta a podiumului.

Ce se intampla daca iti lasi telefonul la iNCARCAT toata noaptea. Cea mai mare GRESEALA!

Daca te numeri printre cei care isi lasa telefonul la incarcat noaptea, dupa ce te bagi in pat, faci cea mai mare greseala.

Sondaj: institutiile in care romanii au cea mai mare incredere. Ce ii nemultumeste pe romani

Romanii si-au cam pierdut increderea in clasa politica, dar asta nu inseamna ca nu exista si institutii care sunt vazute cu ochi buni. Multi romani sunt sceptici cu privire la viitorul tarii si considera ca Romania merge intr-o directie gresita. Totusi, norii nu sunt atat de negri si inca mai exista institutii in care romanii [] .

Cea mai mare ferma din Europa Agricost isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de.

Cea mai mare ferma din Europa, aflata in Insula Mare a Brailei, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata Trimble, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

Cea mai mare ferma din Europa, aflata pe Insula Mare a Brailei, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata Trimble, care vor ajunge pe Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

Coreea de Nord anunta ca se confrunta cu cea mai severa seceta din ultimele patru decenii

Autoritatile din Coreea de Nord au anuntat ca tara este afectata de cea mai severa seceta din ultimele patru decenii, in contextul in care un raport al mai multor agentii ONU a indicat ca aproximativ 10 milioane de nord-coreeni se confrunta cu lipsuri alimentare grave, informeaza Mediafax, citand postul ABC News.

Cum traiesc oamenii din satul Sfantului Ioan Hozevitul, cea mai nordica localitate romaneasca. Saraci trupeste, dar asa de binecuvantati cu duhul...

Desi sunt saraci si tot mai putini, oamenii din cea mai nordica localitate din Romania, satul Horodistea, judetul Botosani, se considera un popor binecuvantat. De altfel, ei spun ca sunt din satul sfantului si cred ca sunt un al doilea Ierusalim, fiindca pe aceste meleaguri s-a nascut Ioan Iacob Hozevitul, unul dintre cei mai recenti sfinti romani.

Cea mai mare ferma din Europa, Agricost, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )