Libnet.ro
UNICEF

05:45

Deces suspect: O femeie de 31 de ani a fost gasita moarta intr-un parc din Bucuresti. Este posibil sa se fi sinucis

Adevărul Adevărul,
Deces suspect: O femeie de 31 de ani a fost gasita moarta intr-un parc din Bucuresti. Este posibil sa se fi sinucis

O femeie a fost gasita moarta, sambata dimineata, intr-un parc din Sectorul 6 din Bucuresti, informeaza Politia Capitalei. Sesizarea a venit prin apel la 112, iar corpul femeii a fost transportat la INML, politistii incercand sa afle ce s-a intamplat. continuă pe Adevărul

O femeie a fost gasita moarta intr-un parc din Sectorul 6 al Capitalei

O femeie a fost gasita moarta, sambata dimineata, intr-un parc din Sectorul 6 din Bucuresti, informeaza Politia Capitalei. Sesizarea a venit prin apel la 112, iar corpul femeii a fost transportat la INML, politistii incercand sa afle ce s-a intamplat, transmite Mediafax,.

Cine era femeia gasita moarta in parc, in Capitala. Ce au gasit anchetatorii langa cadavru

O femeie a fost gasita moarta, sambata, 14 decembrie, intr-un parc din Capitala. Ce se intampla acum in sectorul 6? UPDATE, ora 20:05 Fata gasita moarta in aceasta dimineata in apropiere de gura de metrou Pacii, a fost identificata de politisti. Tanara in varsta de 31 de ani se afla pe o banca si a .

CRIMA sau SINUCIDERE? Tanara gasita MOARTA in Parcul Pacii din Capitala! DETALII SOCANTE (VIDEO)

O tanara in varsta de 31 de ani a fost gasita moarta in Parcul Pacii din sectorul 6 al Capitalei, in dimineata zilei de sambata.

Daniela a fost gasita pe o linie ferata din apropiere de Ploiesti. Cand si-au dat seama cine e de fapt, politistii au incremenit. Cine era de fapt tanara

O femeie a fost gasita in urma cu doua zile langa o linie de tren din apropierea unei localitati din Prahova. La inceput, oamenii legii au crezut ca ar putea fi vorba de un viol.

Prima marturie despre tanara gasita moarta intr-un parc din Bucuresti: Ce s-a descoperit la fata locului

Barbatul care a descoperit cadavrul unei tinere in Parcul Pacii din Capitala a facut primele declaratii in exclusivitate pentru Antena 3. Femeia in varsta de 31 de ani era ingrijita si bine imbracata, spune paznicul, contrariat de pozitia nefireasca a trupului gasit pe banca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )