Libnet.ro
UNICEF

16:30

Decizii de ultima ora despre starea de urgenta! Ce li se pregateste romanilor? Vom lua orice masura care se va impune

Antena3 Antena3,
Decizii de ultima ora despre starea de urgenta! Ce li se pregateste romanilor? Vom lua orice masura care se va impune

In acest moment nu se impune reinstituirea starii de urgenta insa situatia infectarilor este monitorizata cu atentie, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Si presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu doreste noi restrictii, insa daca numarul infectarilor va creste, se vor lua masuri drastice. Un mesaj similar a avut si premierul Romaniei, Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre starea de urgenta. Presedintele ia o decizie

Nu iau in calcul reintroducerea starii de urgenta pentru moment dar situatia infectarilor este in evolutie. O spune ministrul Sanatatii care adauga ca lupta impotriva COVID-19 este ingreunata de lipsa legilatiei privind carantina.

Ultima ora! Pe cine ar aduce Gigi Becali ca antrenor la FCSB

Dupa rezultatele slabe din ultima perioada, Bogdan Vintila este pe picior de plecare de pe banca FCSB si se pare ca Gigi Becali are deja un inlocuitor de la care are asteptari mari. Este vorba despre Toni Petrea, fostul secund al lui Laurentiu Reghecampf, si care si-a inceput cariera de antrenor in 2011.

Ultima ora: Caz de coronavirus la Guvern

O persoana a fost depistata pozitiv cu coronavirus, luni, in cadrul Guvernului Romaniei. Este vorba despre un angajat al institutiei.

Alerta METEO! Anuntul de ultima ora al meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben si unul portocaliu de vijelii, astazi, pentru mai multe zone din tara. Avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica intra in vigoare la ora 12. 00 si este valabila pana la ora 22.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )