Libnet.ro
UNICEF

15:15

Alerta METEO! Anuntul de ultima ora al meteorologilor

Antena3 Antena3,
Alerta METEO! Anuntul de ultima ora al meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben si unul portocaliu de vijelii, astazi, pentru mai multe zone din tara. Avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica intra in vigoare la ora 12. 00 si este valabila pana la ora 22. continuă pe Antena3

Alerta meteo: Cod portocaliu si galben de instabilitate atmosferica accentuata

Alerta meteo de ultima ora. ANM a emis o serie de averizari cod portocaliu si galben, de instabilitate atmosferica accentuata si de disconfort termic.

Alerta METEO! Vreme capricioasa pana miercuri. Informare ANM de ultima ora

Ploi, vijelii si disconfort termic ne asteapta incepand de astazi si pana miercuri dimineata, potrivit unei informari de instabilitatea atmosferica emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ALERTA METEO. Cod portocaliu de furtuna pentru Constanta si Tulcea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru Constanta si Tulcea, valabila pana la ora 18:30.

Alerta meteo: Canicula, ploi torentiale si vijelii pana marti dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de ploi torentiale si vijelii valabila in cea mai mare parte a tarii pana marti dimineata, dar si de disconfort termic pentru regiunile sud-estice.

ALERTA METEO: Furtunile vor matura jumatate de tara. A fost emis cod PORTOCALIU de inundatii in 27 de judete

ANM a transmis, sambata, mai multe avertizari de vreme severa. Meteorogogii au emis un Cod portocaliu de ploi si vijelii pentru 23 de judete, valabil pana duminica la ora 4. De duminica pana marti, se anunta atat ploi torentiale, vijelii si grindina, dar si canicula in sud-estul tarii. De asemenea, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata, doua avertizari Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din 27 de judete.

Ludovic Orban, avertisment de ultima ora: As decide prelungirea starii de alerta

Ludovic Orban a anuntat intr-un interviu ca daca ar putea, ar decide prelungirea starii de alerta, din cauza numarului mare de infectari din ultimele zile. Cu toate acestea, premierul spune ca este increzator ca vom intra in normalitate.

Ultima ora! Pe cine ar aduce Gigi Becali ca antrenor la FCSB

Dupa rezultatele slabe din ultima perioada, Bogdan Vintila este pe picior de plecare de pe banca FCSB si se pare ca Gigi Becali are deja un inlocuitor de la care are asteptari mari. Este vorba despre Toni Petrea, fostul secund al lui Laurentiu Reghecampf, si care si-a inceput cariera de antrenor in 2011.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )