Libnet.ro
UNICEF

01:05

DESI AU O SITUATIE MULT MAI BUNA DECAT IN CRIZA FINANCIARA Profiturile bancilor americane reflecta lovitura grea data de pandemie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DESI AU O SITUATIE MULT MAI BUNA DECAT IN CRIZA FINANCIARA Profiturile bancilor americane reflecta lovitura grea data de pandemie

Rezultatele financiare inregistrate de marile banci din SUA in trimestrul al doilea din 2020 sunt asteptate sa fie cele mai slabe de la criza financiara din 2008 pana in prezent, conform specialistilor, care atrag atentia ca ratele mici ale dobanzilor si provizioanele constituite pentru cresterea creditelor neperformante afecteaza veniturile institutiilor de credit. continuă pe Ziarul Bursa

Hidroelectrica poate livra direct catre populatie energie mult mai ieftina

Hidroelectrica poate livra direct la populatie energie la un pret mult mai mic decat cel din prezent.

MINISTRUL ECONOMIEI: Hidroelectrica poate livra direct catre populatie energie mult mai ieftina

Hidroelectrica poate livra direct catre populatie energie la un pret mult mai mic decat cel din prezent, ceea ce ar putea duce la scaderea tarifelor in toata piata, insa compania nu a avut pana acum o strategie coerenta de marketing.

Ce avere au romanii si de ce va fi mai putin afectata de criza decat cea a vecinilor

Desi a crescut mai lent decat media din regiunea est-europeana, averea romanilor ar putea fi mai putin afectata de criza generata de COVID-19, arata o analiza realizata de Boston Consulting Group.

Mesajul lui Pandele de ziua sotiei sale, Gabriela-Albinuta Firea:Duci o cruce mult mai mare decat a multora, pana unde poate merge sacrificiul tau?

Primarul orasului Voluntari Florentin Pandele i-a transmis luni un mesaj compatimitor sotiei sale, Gabriela Firea, cu ocazia aniversarii acesteia. La multi ani, sotia mea Gabriela Albinuta! Iti doresc sa ai sanatate de fier, putere de munca de granit, inima de aur si suflet de clestar!, incepe acesta mesajul.

Bani mai multi dupa criza. Anuntul de ultima ora: Romania este vizata

Pentru a depasi impactul major al crizei provocate de pandemia de noul coronavirus, Uniunea Europeana ar trebui sa dispuna de mai multe fonduri, reiese dintr-un sondaj de opinie comandat de Parlament. Majoritatea respondentilor 56%) cred ca sanatatea publica ar trebui sa fie pe primul loc, iar mai apoi redresarea economica. Pentru mai multe detalii, cititi-ne .

Cea mai buna reteta de cartofi pane. Trucul care te ajuta sa faci cei mai gustosi cartofi pane

Cartofi pane. Reteta este incredibil de simpla si rapida, iar gustul este minunat. Aceasta este de post si trebuie neaparat incercata. Cea mai buna reteta de cartofi pane. Trucul care te ajuta sa faci cei mai gustosi cartofi pane Cartofii rosii sau cartofii albi sunt cei mai des folositi in bucataria romaneasca. E bine sa .

Cea mai buna supa de pui, care se face din doar cinci ingrediente. Este reteta secreta a unei cunoscute bucatarese

Vara este indicat sa ne hidratam cat mai mult iar supele ar trebui sa faca parte din meniul nostru zilnic. Cu numai cinci ingrediente poti prepara o supa de pui delicioasa pentru intreaga familie, care este gata in numai o ora.

Cei cu masini pe motorina si benzina primesc cea mai buna veste astazi. Totul s-a schimbat si este intr-un singur document

Iulie a venit si cu o veste buna pentru milioane de soferi din Romania. Ministrul de Interne a anuntat o simplificare a procedurilor prin care pot fi inmatriculate autoturismele. Recent, Marcel.

Radulescu (BNR): Sistemul bancar sta mai bine decat in anul 2008

Sistemul bancar din Romania este mai solid si mai pregatit pentru a face fata unor dificultati, iar .

VIDEO Aerul conditionat pe care il iei cu tine si e mai bun decat un ventilator

In plina vara, un gadget deosebit te-ar putea face sa speri ca n-o sa fie atat de rau. Nu mai vorbim de ventilatoare portabile alimentate cu energie solara, ci direct de aer.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )