Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cea mai buna reteta de cartofi pane. Trucul care te ajuta sa faci cei mai gustosi cartofi pane

Playtech Playtech,
Cea mai buna reteta de cartofi pane. Trucul care te ajuta sa faci cei mai gustosi cartofi pane

Cartofi pane. Reteta este incredibil de simpla si rapida, iar gustul este minunat. Aceasta este de post si trebuie neaparat incercata. Cea mai buna reteta de cartofi pane. Trucul care te ajuta sa faci cei mai gustosi cartofi pane Cartofii rosii sau cartofii albi sunt cei mai des folositi in bucataria romaneasca. E bine sa . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, despre Dan Barna: Dupa ce discuti cu mine, sa dai o tura prin Piata Victoriei si sa spui ca Guvernul Orban a pierdut situatia de sub control, nu este cea mai buna forma de a purta negocieri Replica liderului USR

Premierul Ludovic Orban l-a acuzat pe liderul USR, Dan Barna, ca dupa ce a participat la o discutie cu el la Guvern, a trecut pe la protestul din Piata Victoriei al celor care nu cred in existenta noului.

Cei cu masini pe motorina si benzina primesc cea mai buna veste astazi. Totul s-a schimbat si este intr-un singur document

Iulie a venit si cu o veste buna pentru milioane de soferi din Romania. Ministrul de Interne a anuntat o simplificare a procedurilor prin care pot fi inmatriculate autoturismele. Recent, Marcel.

Cea mai buna rezolvare este o amanare: discutiile in Senat se reiau astazi

Comisia Juridica a Senatului nu a emis ieri avizul pentru legea Guvernului privind pandemia iar dezb.

Reteta de negresa. Cea mai delicioasa negresa, cu doar 7 ingrediente

Brownie, reteta autentica americana, sau negresa, dupa unii, este desertul perfect pentru orice eveniment. Cu cacao, poate gem sau chiar si nuca, prajitura poate fi preparata in diferite feluri. Reteta de negresa, cu doar 7 ingrediente Ingrediente 3 ora un pachet de unt o cana de faina o cana si jumatate de zahar un plic .

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Intervalul in care va ploua in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 13 - 26 iulie. Vor fi variatii mari de temperatura de la o zi la alta, iar in intervalul 16 - 20 iulie va ploua in cea mai.

Cea mai mare achizitie in IT-ul american pe 2020: 21 miliarde dolari pentru un producator de chip-uri

Un mare producator american de chip-uri pentru industrie va cumpara o companie rivala, valoarea tranzactiei ridicandu-se la aproape 21 de miliarde de dolari, cea mai mare din business-ul american de IT pe anul 2020, conform Reuters.

CORONAVIRUS. America Latina depaseste SUA si Canada ca numar de decese si devine a doua cea mai afectata regiune din lume de pandemia Covid-19, dupa Europa

America Latina a depasit luni, oficial, SUA si Canada ca numar de decese provocate de noul coronavirus. Astfel, regiunea Americii Latine si Caraibilor a devenit a doua cea mai indoliata regiune din lume de pandem.

VIDEO Atractiile de pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania. Peisajele montane ametitor de frumoase

Transalpina este cea mai inalta sosea din Romania, ajungand in pasul Urdele la o inaltime de 2. 145 de metri. Mai este cunoscuta si sub denumirea Drumul Regelui, pentru ca a fost construit la initiativa regelui Carol al II-lea.

Cea mai gustoasa prajitura de vara! Este ideala pentru un rasfat de weekend. Retata simpla pe care o poate face si un incepator

Vara putem introduce fructe proaspete in retete, iar rezultatul va fi un desert fresh, gustos si mai slab in calorii fata de prajiturile cu ciocolata sau creme satioase. Prajitura cu visine se prepara rapid si poate fi facuta chiar si de un incepator.

Austria interzice de joi cursele aeriene directe din Romania, dar le va permite pe cele din Lombardia, cea mai afectata regiune italiana de pandemie

Austria va interzice, incepand de joi, cursele aeriene regulate din zece state, printre care si Romania, conform unui ordin semnat de ministrul austriac al Sanatatii, Rudolf Anschober.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )