Libnet.ro
UNICEF

22:15

Digi 24: Viorica Dancila a obtinut fotografia pentru care Dragnea a platit 100.000 de dolari - surse

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Viorica Dancila a obtinut fotografia pentru care Dragnea a platit 100.000 de dolari - surse

Inca de saptamana trecuta, echipa premierului incerca sa obtina o intalnire la nivel inalt, in incercarea de a puncta in campania electorala cu o fotografie care sa o valideze drept partener al SUA, au declarat surse oficiale pentru Digi24. ro. continuă pe Hotnews

Dan Barna, conditii pentru a semna pactul propus de Viorica Dancila: Daca semnati pactul pentru anticipate si va prezentati demisia putem discuta

Liderul USR, Dan Barna, transmis premierului Viorica Dancila ca ar accepta sa semneze un pact ca cel propus de aceasta daca sefa Guvernului va demisiona, iar PSD va semna pactul pentru alegerile.

Victor Ponta anunta ca sustine Pactul propus de Viorica Dancila. Mesajul a venit de pe adresa lui Liviu Dragnea

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, anunta ca a primit de la premierul Viorica Dancila Pactul national pentru bunastarea romanilor, urmand sa le propuna colegilor sai sa-l semneze si sa-l.

VIDEO Dancila si pactul sau pentru bunastarea romanilor: De la Opozitie, am vazut incercarea de a conditiona semnarea pactului de demisia Guvernului

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a criticat, luni, atitudinea partidelor din Opozitie referitoare la pactul propus saptamana trecuta, afirmand ca reprezentantii acestor formatiuni au incercat sa conditioneze semnarea acestui document de demisia Guvernului si de alegeri anticipate.

Digi24: Viorica Dancila pleaca la New York pentru fotografii de campanie

Premierul Viorica Dancila va pleca in ultima saptamana din septembrie in Statele Unite ale Americii, unde va participa la o intalnire cu oamenii de afaceri din New York, organizata de Camera de Comert Romano-Americana, potrivit unui document obtinut de Digi24. Potrivit surselor Digi24, premierul incearca sa obtina intrevederi cu oficiali americani, in incercarea de a puncta in campania electorala cu o fotografie care sa o valideze drept partener al SUA.

Basescu: Pactul lui Dancila e cel mai fals pe care l-am vazut pus pe hartie. Degeaba ai salariu mai mare daca te duci in spital si mori

Traian Basescu a declarat ca, in cazul in care ar mai fi presedinte de partid, nu ar semna pactul propus de Viorica Dancila pentru ca ar insemna o urcare in barca guvernului PSD. Acesta a precizat ca pactul e cel mai mare fals pe care l-a vazut pus pe hartie.

Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea intr-un mail oficial catre Victor Ponta. Gafa uriasa

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a aratat, pe pagina sa de Facebook, ca a primit un mail din partea Vioricai Dancila cu privire la Pactul pentru bunastarea romanilor, care era semnat de Liviu Dragnea Cabinet Presedinte. Cum a reusit premierul sa se dea altcineva? Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea .

Viorica Dancila: Iohannis face rau propriei tari.Ne-a spus ca a citit Pactul pentru romani si a trecut mai departe. Cum rade de Opozitie premierul

Prim-ministrul Viorica Dancila i-a criticat, luni seara, pe cei din opozitie si pe Klaus Iohannis, pentru faptul ca nu au vrut sa semneze pana la acest moment Pactul pentru bunastarea romanilor pe care PSD l-a propus saptamana trecuta.

Cine sunt candidatii la presedintie, potrivit lui CTP. Care e diferenta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu a facut o ampla analiza a candidatilor la alegerile prezidentiale din acest an. Potrivit gazetarului, Calin Popescu Tariceanu nu a realizat nimic important in functiile pe care le-a ocupat pana acum, Viorica Dancila este o biata pisica luata de ceafa de Dragnea, iar Klaus Iohannis castiga electorat fara sa faca prea multe .

Ramona Manescu a gasit pretextul perfect pentru a merge alaturi de Viorica Dancila in SUA: Fotografiile de campanie cu liderii importanti americani se lasa insa asteptate

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a gasit pretextul perfect pentru a o insoti pe Viorica Dancila in SUA. Ministrul Afacerilor Externe a anuntat ca aceasta va participa la ceremonia dedicata preluarii.

Viorica Dancila propune un Pact national pentru bunastarea romanilor

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a anuntat vineri ca propune partidelor parlamentare semnarea Pactului national pentru bunastarea romanilor, mentionand ca acesta trebuie sa fie garantia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )