Libnet.ro
UNICEF

20:15

DNA: Sechestru de peste 15 milioane de euro pe bunurile lui Sebastian Vladescu si Cristian Boreanu

Hotnews Hotnews,
 DNA: Sechestru de peste 15 milioane de euro pe bunurile lui Sebastian Vladescu si Cristian Boreanu

Procurorii DNA au anuntat, vineri, ca au dispus sechestru pana la concurenta sumei de 15. 000 euro in dosarul in care sunt cercetati fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu si fostul deputat Cristian Boureanu, fiind indisponibilizate bunuri in valoare de peste doua milioane de euro. continuă pe Hotnews

DNA: Sechestru de peste 15 milioane de euro pe bunurile lui Sebastian Vladescu si Cristian Boureanu

Procurorii DNA au anuntat, vineri, ca au dispus sechestru pana la concurenta sumei de 15. 000 euro in dosarul in care sunt cercetati fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu si fostul deputat Cristian Boureanu, fiind indisponibilizate bunuri in valoare de peste doua milioane de euro.

Lovitura de la DNA! SECHESTRU PE AVEREA LUI BOUREANU SI VLADESCU: Procurorii au de recuperat peste 15 milioane de euro

Lovitura pentru fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu! DNA a pus sechestru pe bunuri de 4,5 milioane de euro gasite la Vladescu, dar si la ceilalti co-inculpati, printre care si fostul deputat Cristian.

iTech Transilvania, un cluster IT cu 71 de companii cu afaceri de peste 210 milioane de euro, a fost certificat pentru excelenta ntr-un program al Comisiei Europene

ITech Transilvania, un important cluster al industriei IT din Romania, care include 71 de companii, cu o cifra de afaceri totala de peste 210 milioane de euro si peste 5. 000 de angajati, a primit cea mai importanta certificare de excelenta la nivel european, a anuntat marti ARIES Transilvania Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software - Filiala Transilvania), asociatia care a infiintat acest cluster. Certificarea de tip Gold Label a fost oferita la finalul lunii septembrie de Secretariatul European pentru Analiza Clusterelor, parte a European Cluster Excellence Initiative ECEI), entitate fondata de Comisia Europeana, in 2009.

Sechestru de 4,5 milioane de euro pe bunurile inculpatilor din dosarul lui Sebastian Vladescu

Procurorii DNA au dispus sechestrul pe averile inculpatilor, pana la concurenta sumei de 4,5 milioane de euro, in dosarul in care fostul ministru de Finante, Sebastian Vladescu, este urmarit penal pentru luare de mita si trafic de influenta.

DNA: Sechestru pe averile lui Sebastian Vladescu si Cristian Boreanu

DNA a anuntat vineri ca a fost pus sechestru pana la concurenta sumei de 15. 000 euro pe bunurile detinute de cei cinci inculpati cercetati in dosarul de coruptie privind reabilitarea unor tronsoane de cale.

Sechestru de 4,5 milioane euro in dosarul lui Sebastian Vladescu

Procurorii DNA au pus sechestru in valoare de 4,5 milioane de euro pe averile inculpatilor in dosarul in care fostul ministru de Finante, Sebastian Vladescu, este urmarit penal pentru luare de mita si trafic de influenta.

Peste zece milioane de nord-coreeni sufera de malnutritie. Un copil din cinci sufera de rahitism

Peste zece milioane de nord-coreeni sufera de malnutritie si au nevoie de un ajutor umanitar, a anuntat Programul Alimentar Mondial, potrivitReuters. Asta inseamna aproape 40% din populatia tarii! Un.

Perchezitii in 12 judete si in Bucuresti intr-un dosar de evaziune fiscala in Germania. Prejudiciul: peste 21 de milioane de euro

Politistii fac, marti, 69 de perchezitii in 12 judete si municipiul Bucuresti, la sediile mai multor firme si locuintele a 56 de persoane banuite de cauzarea unui prejudiciu de peste 21. 000 de euro statului german. Activitatile se desfasoara impreuna cu investigatori fiscali germani din cadrul Autoritatii Fiscale din Nurnberg Sud - Oficiul de Investigare a Fraudelor Fiscale.

Afacerea cu Becali care l-a dat afara pe Mircea Rednic. Sunt in joc 15 milioane de euro

Mircea Rednic a fost demis din cauza ca a vrut sa scape de trei jucatori de la Al Faisalypentru a le face loc lui Gnohere si lui Florin Tanase, dupa ce a stabilit cu Gigi Becali ca o sa ii vanda pe cei.

APIA, plati de peste 136 milioane lei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) va efectua plati de peste 136 de milioane lei, pana pe 15 octombrie 2018, pentru mai multe scheme de plata, a anuntat, astazi, institutia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )