Libnet.ro
UNICEF

19:30

Documentul care arunca in aer cazul Caracal. Fiica lui Dinca, mana in mana cu politistii

Playtech Playtech,
Documentul care arunca in aer cazul Caracal. Fiica lui Dinca, mana in mana cu politistii

Magistratii Curtii de Apel Craiova au judecat cererile si exceptiile depuse de familiile fetelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu in camera preliminara. Miercuri, la instanta au ajuns rudele victimelor impreuna cu avocatii Aurel Moldovan si Carmen Obarsanu. La Curtea de Apel au fost adusi si cei doi inculpati, Gheorghe Dinca si complicele sau, Stefan Risipiteanu. continuă pe Playtech

Acuzatii grave in dosarul lui Gheorghe Dinca. Documentul care poate da peste cap Cazul Caracal

Verdictul in cazul Caracal inca se lasa asteptat. Noi dezvaluiri au aparut in dosar, la ultimul termen, cu privire la un document-cheie care ar putea rasturna ancheta. Decizia de impozitare pe numele.

Informatii noi in cazul Caracal. Unde ar fi fost vazuta Alexandra: Mi-a spus: Te rog frumos, ajuta-ma

Nu suntem lamuriti ca fata noastra a murit in butoiul ala, spunea mama Alexandrei Macesanu in luna septembrie a anului 2019, la scurt timp dupa ce Gheorghe Dinca a fost pus fata in fata cu toate probele ridicate din curtea si casa groazei. Profilerii au terminat analiza comportamentala, iar oamenii legii au transmis familiei ca .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Document cheie - disparut. Noi dezvaluiri uimitoare: A inceput sa planga

Noi dezvaluiri la ultimul termen din dosarul Caracal. Un document-cheie care a disparut din rechizitoriu ar putea rasturna ancheta. Avocata familiei Melencu sustine ca detine dovezi care atesta faptul ca fiica lui Gheorghe Dinca a mintit atunci cand a spus ca nu si-a mai vazut tatal de doi ani si ca nu a mai calcat pragul casei de aproape 10 ani.

Document exploziv in dosarul Caracal. Fiica lui Dinca a mintit. Politistii au sustras un act din dosar s-o acopere

Declaratia apartine avocatei Carmen Obarsanu, aparatorul familiei Melencu. Aceasta a venit la Curtea de Apel Craiova cu un geamantan plin cu acte pentru a le arata magistratilor dovada ca s-au sustras documente din dosarul Caracal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )