Libnet.ro
UNICEF

05:45

Acuzatii grave in dosarul lui Gheorghe Dinca. Documentul care poate da peste cap Cazul Caracal

B1 B1,
Acuzatii grave in dosarul lui Gheorghe Dinca. Documentul care poate da peste cap Cazul Caracal

Verdictul in cazul Caracal inca se lasa asteptat. Noi dezvaluiri au aparut in dosar, la ultimul termen, cu privire la un document-cheie care ar putea rasturna ancheta. Decizia de impozitare pe numele. continuă pe B1

Documentul care arunca in aer cazul Caracal. Fiica lui Dinca, mana in mana cu politistii

Magistratii Curtii de Apel Craiova au judecat cererile si exceptiile depuse de familiile fetelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu in camera preliminara. Miercuri, la instanta au ajuns rudele victimelor impreuna cu avocatii Aurel Moldovan si Carmen Obarsanu. La Curtea de Apel au fost adusi si cei doi inculpati, Gheorghe Dinca si complicele sau, Stefan Risipiteanu.

Gheorghe Dinca, fata in fata cu mama Luizei Melencu. A izbucnit in plans si i-a spus tot

Situatie fara precedent in cazul Caracal! Gheorghe Dinca a stat fata in fata cu mama Luizei Melencu si a izbucnit in plans. Ce i-a spus presupusul criminal? Gheorghe Dinca, fata in fata cu mama Luizei Melencu Zi grea pentru familia Melencu! Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiilor Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu, a fost .

Gunoiul din curtea lui Gheorghe Dinca, aur pentru Stat! Cate mii de lei au luat autoritatile pe tot ce era la Caracal

Gunoiul din curtea lui Gheorghe Dinca a fost aur pentru stat. Mii de lei au luat autoritatile pe tot ce se afla in curtea de la Caracal. Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI) a vandut la licitatie fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal acuzat ca le-a violat si ucis .

Fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca a fost scos la licitatie. Suma uriasa care a fost obtinuta pe el

Fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiilor celor doua fete din Cararal, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a fost vandut la licitatie de Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI).

Gheorghe Dinca a plans in fata magistratilor. Ce povestea presupusul criminal in timp ce-si stergea lacrimile

Gheorghe Dinca si-a pierdut cumpatul, miercuri dupa-amiaza, in fata magistratilor Curtii de Apel Craiova si a inceput sa planga dupa ce mama Luizei Melencu i-a cerut sa o priveasca in ochi, i-a amintit ca este si el parinte si l-a implorat sa-i spuna adevarul.

Gheorghe Dinca a izbucnit in lacrimi cand mama Luizei Melencu s-a apropiat de el in sala de judecata

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat ca le-a rapit, batjocorit, ucis si apoi carbonizat pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a izbucnit in lacrimi, astazi, in sala de judecata, atunci cand mama Luizei s-a apropiat de el si i-a pus o intrebare.

Cati bani a luat statul pe fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal

Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate a vandut la licitatie fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca. Barbatul din Caracal este suspectat ca ar fi ucis doua fete si le-ar fi incendiat corpurile.

Statul a vandut fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca

ANABI Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate) a reusit sa vanda la licitatie gramada de fier vechi gasita de anchetatori in curtea lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal.

Adevarul despre Jador a iesit la iveala! Acuzatii grave: A devenit un om foarte rau, care calca pe alti oameni

Povestea din spatele succesului lui Jador este crunta. Statea intr-o casa cu cateva camere pe care le impartea cu fratii si parintii sai, ale caror gemuri erau acoperite cu prelate, iar grija zilei de maine era cel mai mare stres. Toate acestea nu au reprezentat un impediment pentru ca Remus Ionut Dumitrache sa isi gaseasca .

Mormanele de fier vechi din curtea lui Gheorghe Dinca au fost vandute. Suma fabuloasa incasata la licitatie

Mormanele de fier vechi confiscate din curtea luiGheorghe Dinca,au fost vandute, marti, la licitatie de catreAgentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate. De pe.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )