Libnet.ro
UNICEF

10:45

Doliu in lumea muzicii. O cantareata cunoscuta s-a stins din viata

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea muzicii. O cantareata cunoscuta s-a stins din viata

Soprana spaniola Montserrat Caballe a murit sambata, la varsta de 85 de ani, intr-un spital din Barcelona, unde se afla internata inca din luna septembrie. Decesul survenit in dimineata zilei de. continuă pe Antena3

TRAGEDIE in lumea muzicii populare! O cunoscuta artista, devastata de durere. A murit...

Doliu in muzica populara! O cunoscuta artista trece prin momente grele. Andrada Barsauan abia si-a gasit puterea sa vorbeasca despre acest eveniment foarte trist din viata ei. Cantareata a.

DOLIU in lumea muzicii: Cea care a inspirat legendara piesa Peggy Sue A MURIT la 78 de ani (FOTO, VIDEO)

Peggy Sue Gerron Rackham, femeia care a inspirat piesa lui Buddy Holly din 1958, Peggy Sue, a murit. Ea avea 78 de ani. Gerron a murit luni la Centrul Medical al Universitatii din Lubbock, Texas, potrivit.

TRAGEDIE! Unul dintre cei mai apreciati DJ romani s-a stins din viata

Muzica romaneasca este in doliu! DJ Tigaie, pe numele sau real Daniel Stanciulescu, unul dintre cei mai vechi si apreciati DJ romani, s-a stins din viata. Acesta era unul dintre cei mai cunoscuti si.

Doliu in lumea artistilor! Un celebru compozitor s-a stins din viata

Celebrul compozitor, Ben Daglish, a murit la 52 de ani, din cauza unei boli grave, de care suferea inca din 2015. Artistul din Marea Britanie se lupta de trei ani cu cancerul, iar organismul lui era foarte slabit,.

Fanii Beatles sunt in DOLIU: Cel care a creat sunetul legendarei formatii s-a stins din viata. Ne vom aminti intotdeauna de el cu multa dragoste (FOTO)

Geoff Emerick, inginerul de sunet care a ajutat la crearea sound-ului Beatles, a incetat din viata la 72 de ani. El a murit in urma unui atac de cord, anunta bbc. com. Emerick, castigator al unui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3149 seconds )