Libnet.ro
UNICEF

17:30

TRAGEDIE! Unul dintre cei mai apreciati DJ romani s-a stins din viata

B1 B1,
TRAGEDIE! Unul dintre cei mai apreciati DJ romani s-a stins din viata

Muzica romaneasca este in doliu! DJ Tigaie, pe numele sau real Daniel Stanciulescu, unul dintre cei mai vechi si apreciati DJ romani, s-a stins din viata. Acesta era unul dintre cei mai cunoscuti si. continuă pe B1

Doliu in lumea academica: Unul dintre cei mai apreciati politologi a murit (FOTO)

Politologul Antoine Sfeir, specialist reputat al studiilor privind lumea araba si musulmana, a decedat in noaptea de duminica spre luni la varsta de 70 de ani a anuntat Cahiers de lOrient, publicatia pe care.

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, CAPTURAT in Romania

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, Vito Bigione, supranumit Contabilul Il commercialista),a fost prins, joi, la Oradea. Italianul, care era urmarit international, a fost condamnat pentru.

Unul dintre cei mai importanti chitaristi din istorie s-a stins din viata

Otis Rush, chitarist si cantaret de blues, a carui influenta a fost resimtita mai ales in genul rocknroll, a decedat sambata la varsta de 83 de ani, relateaza AFP care citeaza un anunt publicat de.

VIDEO Unul dintre cei mai vanati mafioti din lume a fost prins la Oradea. Unde se ascundea Vito Bigione

Unul dintre cei mai cautati mafioti italieni, Vito Bigione, inclus printre cei mai cautati 30 de fugari din lume, a fost capturat joi, la Oradea, intr-o actiune comuna a politistilor Antimafia din Italia si Oradea.

Un centru modern de testare RD va fi deschis la Brasov de unul dintre cei mai mari jucatori din domeniul automotive

Schaeffler Romania marcheaza un nou pas important in dezvoltarea activitatilor de Research Development RD), prin punerea pietrei de temelie pentru unul dintre cele mai moderne centre de testare din tara.

FOTO Concursul national de schimbat roata de rezerva. Cine sunt cei mai rapizi romani

Timisoara si Resita au fost gazdele Campionatului national de schimbat roata de rezerva Tyre Challenge. Detinatorul recordului national a pierdut titlu in 2018.

Faces of Death, considerat unul dintre cele mai socante filme facute vreodata. Regizorul: E destul de cool cand te gandesti ca am creat un film cult

In 1978, aparea filmul Faces of Death, considerat unul dintre cele mai socante filme realizate vreodata, plin cu secvente cu autopsii, prabusiri de avioane si executii. Ani mai tarziu, cand un baiat din Massachusetts si-a ucis un coleg, a declarat ca filmul l-a facut sa se decida.

Charles Aznavour a murit! O legenda a cantecului francez - biografie

Charles Aznavour a murit. Charles Aznavour a fost unul dintre cei mai apreciati, iubiti si mai longevivi cantareti francezi. Nascut intr-o familie de emigranti armeni din Paris, se simte foarte atasat de comuni.

Cum spun romanii ca isi pastreaza mintea sanatoasa: cei mai multi citesc carti, in defavoarea filmelor si serialelor

Nu mai putin de 90% din romani considera ca sanatatea mentala este la fel de importanta ca si cea fizica, arata un studiu recent, derulat de Medlife. Concret, cei mai multi dintre concetatenii romani 39%) afirma ca cititul cartilor este principalul mod prin care au grija de sanatatea lor psihica, la mica distanta 36%) urmand practicarea sportului si odihna prin somn 15%).

Fondul Proprietatea - printre cei mai rentabili emitenti ai bursei

Inregistrand o crestere de 2,37%, in comparatie cu moneda unica europeana, in intervalul 20 - 27 septembrie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta unele dintre cele mai rentabile titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )