Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dolj: Doi tineri au fost retinuti dupa un scandal in care au fost implicate mai multe persoane

România Liberă România Liberă,
Dolj: Doi tineri au fost retinuti dupa un scandal in care au fost implicate mai multe persoane

Doi tineri au fost retinuti de politistii doljeni, dupa ce au fost implicati intr-un scandal intre m. continuă pe România Liberă

Braila: Doi tineri au murit dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un gard si a luat foc

Doi tineri din localitatea Baraganu au murit in noaptea de miercuri spre joi dupa ce masina in care .

Doi frati au murit dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un gard si a luat foc, in Braila

Doi tineri din localitatea Baraganu au murit in noaptea de miercuri spre joi dupa ce masina in care se aflau a intrat in gardul unei gospodarii, dupa care a luat foc.

Microbuz rasturnat in Dolj. Doi morti si mai multi raniti. A fost activat Planul rosu de interventie

UPDATE - Doi oameni au murit si sase au fost raniti, miercuri, dupa ce un microbuz s-a rasturnat in localitatea doljeana Pielesti. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

VIDEO Patru tineri au fost raniti intr-un accident petrecut in munti. Soferul era sub influenta alcoolului

Patru tineri au fost raniti dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o rapa. La volan se afla un tanar in varsta de 23 de ani, care se afla sub influenta alcoolului.

Un salvamar a fost batut dupa ce a salvat viata unui turist

Si-a riscat viata pentru a salva un turist de la inec, iar, drept multumire. a fost batut. Este cazul unui salvamar din Eforie Nord care, dupa ce a sesizat ca un barbat s-a indepartat nepermis de mult de malul.

Supravietuire miraculoasa in Rusia. Un copil de doar trei ani a fost salvat dupa ce a petrecut doua nopti intr-o padure siberiana plina de lupi si ursi

Supravietuire miraculoasa in Rusia. Un copil de doar trei ani a fost salvat de politisti dupa ce a petrecut doua nopti intr-o padure siberiana. Baiatul s-a ratacit in urma cu trei zile. Atunci, el a.

Un avion a aterizat de urgenta intr-un lan de porumb langa Moscova. Zeci de pasageri au fost raniti, dupa ce motoarele au aspirat cativa pescarusi - VIDEO

Douazeci si trei de persoane au fost ranite joi dupa ce un avion de pasageri rus transportand peste 230 de persoane a efectuat o aterizare de urgenta langa Moscova din cauza unor pasari aspirate in motoarele.

Sindromul Caracal: O fata de 15 ani din Piatra-Neamt a sunat la 112 si a spus ca a fost RAPITA, dupa modelul Alexandrei. Toata politia s-a mobilizat. Alarma falsa

Inspirata de cazul Caracal, o fata de 15 ani din Piata Neamt a sunat la 112 si a anuntat ca a fost rapita.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )