Libnet.ro
UNICEF

19:30

Supravietuire miraculoasa in Rusia. Un copil de doar trei ani a fost salvat dupa ce a petrecut doua nopti intr-o padure siberiana plina de lupi si ursi

Antena3 Antena3,
Supravietuire miraculoasa in Rusia. Un copil de doar trei ani a fost salvat dupa ce a petrecut doua nopti intr-o padure siberiana plina de lupi si ursi

Supravietuire miraculoasa in Rusia. Un copil de doar trei ani a fost salvat de politisti dupa ce a petrecut doua nopti intr-o padure siberiana. Baiatul s-a ratacit in urma cu trei zile. Atunci, el a. continuă pe Antena3

Argumentul Domnicai Manole de ce merita sa fie judecator la CCM, dupa ce nu a trecut concursul: Trei ani am fost pe baricade. Candu: Sa va fie rusine

Fosta judecatoare a Curtii de Apel Chisinau Domnica Manole, propusa de Parlament la functia de judecator la Curtea Constitutionala, a oferit un raspuns incredibil la intrebarea de ce merita sa ocupe aceasta functie. Ea a declarat ca merita functia pentru ca eu trei ani am fost pe baricade, referindu-se la protestele la care a participat, organizate de Blocul ACUM fata de fosta guvernare a PDM.

DENT ESTET si-a consolidat pozitia de lider de piata detasat, de-a lungul celor trei ani de la tranzactia cu MedLife

In 2019 se implinesc trei ani de la cea mai mare tranzactie de pe piata serviciilor de medicina dentara din Romania, prin care grupul MedLife a obtinut un pachet majoritar din actiunile companiei DENT ESTET, restul fiind in continuare detinute de fondator, dr. Oana Taban. Mai mult decat atat, DENT ESTET aniverseaza anul acesta 20 de ani de activitate in Romania. Analiza rezultatelor din toti acesti ani arata o crestere accelerata a indicatorilor de business dupa tranzactie comparativ cu ritmul anterior caracterizat mai degraba prin continuitate si stabilitate. Unele dintre cele mai importante evolutii s-au inregistrat la nivel de numar de unituri dentare, numar de pacienti, vizite in clinici, dimensiunea echipei, cereri pentru tratamente complexe si abonamente corporate.

Accident cu trei victime, printre care si un copil de trei ani, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum

O femeie de 49 de ani este cercetata pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a derapat cu masina pe care o conducea si s-a rasturnat in afara carosabilului pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum.

Caz incredibil la Baia Mare. Un copil de cinci ani, acuzat de perversiuni sexuale

Un copil de numai patru ani ar fi fost supus la perversiuni sexuale de catre un alt copil de cinci ani. Incidentul socant s-ar fi petrecut in Baia Mare, in zona Cuprom, in care in urma cu mai bine de un an o.

Dieta cu iaurt si cartofi. Slabesti 5 kilograme in doar trei zile

Dieta cu iaurt si cartofi este ideala atunci cand vrei sa slabesti rapid. Poti da jos 5 kilograme in trei zile, daca urmezi meniul de mai jos.

Oana a fost traficata si violata in Caracal, la doar 16 ani. in loc sa o ajute, politistii au batjocorit-o: Da ce, ei nu i-a placut? Odata ce era cu el acolo, cum sa nu-i placa?

Oanaeste una dintre cele 16 minore din dosarul de trafic sexual a clanului Cocos judecat intre 2012 si 2017, dar in care au fost protejati cetateni straini, austrieci si americani, plus.

Larisa Dumitra are doar 15 ani si a plecat de acasa din Piatra-Neamt. Fata este de negasit de doua zile. Parintii o cauta peste tot

O alta minora de 15 ani a plecat de la domiciliu si nu a mai venit acasa de doua zile. Politistii Serviciului de Investigatii Criminale si cei ai Politiei municipiului Piatra-Neamt continua activitatile.

inca o TRAGEDIE la Marea Neagra: O tanara poeta de doar 19 ani si-a gasit sfarsitul pe plaja din Vama Veche (FOTO)

Andra Elena Mirza, o tanara poeta in varsta de 19 ani din Ploiesti, si-a gasit sfarsitul pe plaja din Vama Veche, scrie EVZ. Tragedia a inceput duminica, 4 august 2019, atunci cand fata de 19 ani se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2169 seconds )