Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, declaratii controversate despre regina Elisabeta: Nu si-a mai inspectat Garda de Onoare de 70 de ani

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump, declaratii controversate despre regina Elisabeta: Nu si-a mai inspectat Garda de Onoare de 70 de ani

Presedintele american Donald Trump a facut afirmatii false despre regina a Marii Britanii, dupa intrevederea pe care a avut-o cu aceasta cu prilejul vizitei la Londra. continuă pe Hotnews

Donald Trump, declaratii socante: Cred ca Uniunea Europeana este un inamic

Presedintele american Donald Trump a apreciat ca Rusia, Uniunea Europeana si China sunt, din motive diferite, inamicii SUA, intr-un interviu difuzat in ajunul primei sale intalniri bilaterale cu omologul sau.

Ce i-a spus Regina Elisabeta in soapta presedintelui SUA. Trump: A fost intr-adevar ceva foarte special

Presedintele american Donald Trump s-a intalnit, vineri seara, cu Regina Elisabeta a Marii Britanii la Castelul Windsor din Londra. Multa lume s-a intrebat despre ce au vorbit cei doi la.

Ce i-a soptit Regina Elisabeta lui Donald Trump cand s-au intalnit la Castelul Windsor

Donald Trump a ramas profund impresionat de intalnirea cu Regina Elisabeta, de saptamana trecuta. Regina e fantastica. E o femeie fantastica, are multa energie si inteligenta si eleganta. A fost.

FOTO Cum a jignit-o Donald Trump pe Regina Elisabeta si ce nu s-a vazut la televizor de la vizita lui oficiala in Anglia

Viitorii regi ai Angliei, respectiv Printul Charles si Printul William, au refuzat cu vehementa sa-l intalneasca pe Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, in timpul vizitei acestuia in Marea Britanie. Doar Regina Elisabeta a fost cea care l-a intampinat, iar acum sigur regreta.

Donald Trump nu s-a aplecat in fata Reginei. De cate ori a incalcat protocolul?

Donald Trump a intalnit-o pentru prima data pe regina Elisabeta a II-a, iar o lume intreaga a fost cu ochii pe acestia pentru ca toti erau curiosi daca presedintele Americii va respecta protocolul regal sau nu. Exista o lista stricta cu lucrurile care sunt permise sau nu in preajma Majestatii Sale, pe care insa Donald nu le-a respectat.

A inceput summitul istoric Donald Trump - Vladimir Putin: Primele declaratii ale celor doi sefi de stat (VIDEO)

Donald Trump si Vladimir Putin au inceput summitul istoric ce ii aduce pentru prima data fata in fata intr-o intalnire bilaterala. in declaratiile de la debutul summitului, Donald Trump a.

Donald Trump pune sub semnul intrebarii NATO: De ce am apara o tara-membru de mici dimensiuni ca Muntenegru? Asta poate declansa al Treilea Razboi Mondial (VIDEO)

Donald Trump face declaratii socante. Presedintele SUA se intreaba retoric daca merita aparat un stat membru de dimensiunile Muntenegru, care s-ar putea incheia cu un al Treilea Rasboi Mondial. De ce am.

Un Summit NATO zbuciumat, de pomina, dominat de Donald Trump

Summitul NATO de la Bruxelles a fost unul extrem de zbuciumat, acoperit in torentele de vorbe, imagini si autopromovare caracteristice Presedintelui american Donald Trump, care a dominat si a acoperit mediatic pe deplin summitul. Nu a mai fost vorba despre documente, despre acorduri importante, despre continut, ci doar despre Trump, ce a spus Trump, ce a vorbit Trump, ce a modificat Trump, cum a fortat Trump.

Vladimir Putin, despre informatiile pe care le detine despre Donald Trump

Presedintele rus, Vladimir Putin, a negat ca ar avea informatii compromitatoare despre Donald Trump sau despre familia acestuia, intr-un interviu care a fost difuzat pe Fox News. Nu avem informatii despre ei.

VIDEO Primul summit Donald Trump - Vladimir Putin / Zvonurile legate de un dosar compromitator legat de Trump, o absurditate, spune Putin / Trump refuza sa condamne ingerinta Moscovei n alegerile din 2016

Zvonurile legate de un dosar compromitator despre Donald Trump si care ar fi detinut de Moscova reprezinta o absurditate, a afirmata luni presedintele rus Vladimir Putin, intr-o conferinta comuna cu liderul american, la capatul primului summit bilateral care a avut loc la Helsinki. Acesta a admis insa ca a vrut ca Trump sa castige alegerile, pentru ca a vorbit, in timpul campaniei, despre normalizarea relatiilor dintre SUA si Rusia. in plina conferinta, Donald Trump a refuzat sa condamne Moscova pentru ingerinta in alegerile prezidentiale americane din 2016.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )