Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un Summit NATO zbuciumat, de pomina, dominat de Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Un Summit NATO zbuciumat, de pomina, dominat de Donald Trump

Summitul NATO de la Bruxelles a fost unul extrem de zbuciumat, acoperit in torentele de vorbe, imagini si autopromovare caracteristice Presedintelui american Donald Trump, care a dominat si a acoperit mediatic pe deplin summitul. Nu a mai fost vorba despre documente, despre acorduri importante, despre continut, ci doar despre Trump, ce a spus Trump, ce a vorbit Trump, ce a modificat Trump, cum a fortat Trump. continuă pe Adevărul

Romania si-a atins toate obiectivele, iar liderul SUA a dominat summitul NATO. Chifu: Alianta a trecut cu bine prin taifunul Trump

Summitul NATO de la Bruxelles a fost unul extrem de zbuciumat, acoperit in torentele de vorbe, imagini si autopromovare caracteristice Presedintelui american Donald Trump, care a dominat si a acoperit mediatic pe deplin summitul. Nu a mai fost vorba despre documente, despre acorduri importante, despre continut, ci doar despre Trump, ce a spus Trump, ce a vorbit Trump, ce a modificat Trump, cum a fortat Trump.

Romania, direct afectata de folosirea gazoductului Nord Stream 2, din cauza caruia Donald Trump a rabufnit la summit-ul NATO de la Bruxelles

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat in termeni duri constructia gazoductului Nord Stream 2, proiect care provoaca nemultumiri in mai multe state din Europa, printre care si Romania. Prezent la Summit-ul NA.

Ministrul german de Externe il critica pe Donald Trump si cere mai mult respect pentru ordinea internationala

Seful diplomatiei de la Berlin, Heiko Maas, a cerut, sambata, mai mult respect pentru ordinea internationala existenta si l-a criticat pe presedintele SUA, Donald Trump, dupa turbulentul summit NATO care a avut loc in aceasta saptamana la Bruxelles, relateaza dpa international.

intalnire istorica Donald Trump- Vladimir Putin: Care a fost ultimul mesaj al presedintelui american inainte de summit-ul de la Helsinki (FOTO)

Vladimir Putin si Donald Trump se vor intalni luni in Helsinki in primul summit comun de la preluarea presedintiei de catre Trump. inainte cu cateva ore de intalnirea dintre cei doi, Donald Trump a acuzat.

A inceput summitul istoric Donald Trump - Vladimir Putin: Primele declaratii ale celor doi sefi de stat (VIDEO)

Donald Trump si Vladimir Putin au inceput summitul istoric ce ii aduce pentru prima data fata in fata intr-o intalnire bilaterala. in declaratiile de la debutul summitului, Donald Trump a.

VIDEO Primul summit Donald Trump - Vladimir Putin / Zvonurile legate de un dosar compromitator legat de Trump, o absurditate, spune Putin / Trump refuza sa condamne ingerinta Moscovei n alegerile din 2016

Zvonurile legate de un dosar compromitator despre Donald Trump si care ar fi detinut de Moscova reprezinta o absurditate, a afirmata luni presedintele rus Vladimir Putin, intr-o conferinta comuna cu liderul american, la capatul primului summit bilateral care a avut loc la Helsinki. Acesta a admis insa ca a vrut ca Trump sa castige alegerile, pentru ca a vorbit, in timpul campaniei, despre normalizarea relatiilor dintre SUA si Rusia. in plina conferinta, Donald Trump a refuzat sa condamne Moscova pentru ingerinta in alegerile prezidentiale americane din 2016.

VIDEO A nceput primul summit bilateral Donald Trump - Vladimir Putin

A inceput primul summit bilateral intre Donald Trump si Vladimir Putin, la Helsinki, anunta AFP.

VIDEO UPDATE A nceput primul summit bilateral Donald Trump - Vladimir Putin / Putin: A venit timpul sa vorbim despre relatiile noastre pe fond

Presedintele american Donald Trump a inceput luni, la Helsinki un summit istoric cu Vladimir Putin, cu speranta declarata de a stabili o relatie extraordinara cu omologul sau rus, scrie AFP.

VIDEO Vladimir Putin a ajuns la Helsinki, pentru summitul cu Donald Trump / Avionul a aterizat cu o ntrziere de jumatate de ora

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ajuns luni la Helsinki, cu o intarziere de circa o jumatate de ora fata de program, pentru a participa la summitul cu liderul american Donald Trump, scrie Reuters.

Donald Trump are asteptari scazute de la summit-ul cu Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca ca are asteptari scazute de la intalnirea de luni cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, la numai cateva zile dupa ce 12 ofiteri ai serviciilor de informatii ale Rusiei au fost inculpati pentru piratarea calculatoarelor Partidului Democrat american inaintea scrutinului prezidential din SUA din noiembrie 2016, noteaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )