Libnet.ro
UNICEF

07:30

Donald Trump devine, vineri, primul presedinte al SUA care participa la Marsul pentru Viata Reactii contradictorii in online: Nu e ceva cu care sa te lauzi Multumim lui Dumnezeu ca ii protejati pe nenascuti

B1 B1,
Donald Trump devine, vineri, primul presedinte al SUA care participa la Marsul pentru Viata Reactii contradictorii in online: Nu e ceva cu care sa te lauzi Multumim lui Dumnezeu ca ii protejati pe nenascuti

Donald Trump va deveni, vineri, primul presedinte din istoria SUA care participa la Marsul pentru Viata, o manifestatie anti-avort, anunta Casa Alba pe pagina de Twitter. Anuntul a provocat reactii de. continuă pe B1

VIDEO Donald Trump, primul presedinte american care va participa la marsul anual impotriva avortului

Donald Trump va participa vineri, la Washington, la Marsul pentru viata si va deveni astfel primul presedinte american care se va alatura acestui eveniment impotriva dreptului la avort, scrie AFP.

FOTO Casa Alba a publicat o fotografie romantica cu Donald Trump si Melania, cu ocazia aniversarii a 15 ani de casnicie

Casa Alba a postat pe Instagram o fotografie cu Donald Trump si prima-doamna a SUA, pentru a marca 15 ani de casatorie a cuplului prezidential, starnind reactii in lant pe retelele sociale.

Donald Trump, primul presedinte american care va participa la Marsul pentru viata

Presedintele american Donald Trump va participa, vineri, la Marsul pentru viata, un eveniment anual anti-avort, care are loc la Washington, a anuntat liderul de la Casa Alba pe Twitter.

Donald Trump respinge categoric acuzatiile democratilor si cere Senatului SUA achitarea imediata

Donald Trump, presedintele SUA, a respins categoric acuzatiile ce-i sunt aduse de opozitia democrata in procesul de destituire si a cerut achitarea imediata, printr-un memo in care a oferit argumente politice.

IN OPINIA LUI DONALD TRUMP: Majorarea dobanzilor Fed, o greseala

Economia americana ar inregistra un ritm de crestere de aproape 4% daca nu ar fi afectata de efectul persistent al majorarii dobanzilor de catre Rezerva Federala a SUA Fed) in 2018, a afirmat ieri, pentru CNBC, presedintele Donald Trump, in marja Forumului Economic de la Davos, transmite Reuters, conform Agerpres.

Donald Trump vrea sa faca un acord comercial cu Europa, dar crede ca negocierea va fi mai dificila decat cu China

Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat, miercuri, ca se asteapta sa poata incheia un acord comercial cu Europa, potrivit Reuters. Cu toate acestea, liderul de la Casa Alba considera ca negocierea.

Donald Trump, despre activistii climatici, la Davos: Acesti alarmisti cer mereu acelasi lucru - putere absoluta pentru a domina, transforma si controla fiecare aspect al vietii noastre

Donald Trump, presedintele SUA, a criticat profetii apocalipsei din zona activismului pentru combatearea schimbarilor climatice, in discursul sustinut marti la Forumul Economic Mondial de la Davos, potrivit.

Se asteapta o confruntare pe viu intre Donald Trump si Greta Thunberg anul acesta la Davos

O posibila confruntare pe viu intre presedintele SUA, Donald Trump si activista suedeza pentru med.

Donald Trump, despre Boeing: O mare, mare dezamagire

Producatorul american de avioane Boeing, afectat in continuare de oprirea la sol a modelului 737 MAX, este o mare, mare dezamagire. Opinia ii apartine presedintelui american Donald Trump, care a exprimat-o miercuri in marja Forumului Economic Mondial de la Davos.

Procesul de destituire a lui Donald Trump incepe in Senatul american

Procesul istoric al lui Donald Trump incepe efectiv marti in Senatul american, in care se infrunta doua tabere ireconciliabile - opozitia democrata care cere destituirea presedintelui american si majoritatea republicana hotarata sa-l achite, daca se poate foarte rapid, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )