Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump vrea sa faca un acord comercial cu Europa, dar crede ca negocierea va fi mai dificila decat cu China

B1 B1,
Donald Trump vrea sa faca un acord comercial cu Europa, dar crede ca negocierea va fi mai dificila decat cu China

Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat, miercuri, ca se asteapta sa poata incheia un acord comercial cu Europa, potrivit Reuters. Cu toate acestea, liderul de la Casa Alba considera ca negocierea. continuă pe B1

Trump: SUA si UE poarta discutii privind un acord comercial

Presedintele american Donald Trump a indicat marti ca poarta discutii pentru un acord comercial cu Uniunea Europeana, in marja unei intalniri bilaterale la Forumul economic de la Davos cu sefa executivului european Ursula von der Leyen, relateaza AFP.

Von der Leyen spune ca un acord comercial al UE cu Statele Unite ar putea fi semnat in cateva saptamani Ultimatumul dat de Trump: Daca nu reusim, vom impune tarife vamale majorate

Un acord comercial intre Statele Unite si Uniunea Europeana este posibil in cateva saptamani, a afirmat miercuri la Davos presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in ciuda amenintarilor repetate a Washingtonului de a taxa automobilele europene, relateaza AFP.

Davos 2020. Donald Trump ameninta din nou UE cu sanctiuni: Duri in afaceri, trag avantaje

Presedintele american Donald Trump a profitat de prezenta sa la Forumul Economic Mondial WEF) de la Davos pentru a exercita presiuni asupra Uniunii Europene UE), agitand din nou, miercuri, amenintarea impunerii unor taxe automobilelor, relateaza AFP.

Donald Trump nu intelege de ce este atacat de democrati. Trump: De ce imi fac mie asta?

Presedintele american, Donald Trump, pare a fi distras de procesul de punere sub acuzare care va incepe marti 21 ianuarie) si nu intelege de este atacat, a precizat pentru CNN o sursa apropiat presedintelui.

Televiziunile americane de stiri ofera doua viziuni opuse ale procesului de destituire a presedintelui Donald Trump

Complot impotriva lui Trump sau moment forte al democratiei americane? intre conservatoarea Fox News si vecina sa de stanga MSNBC, cele doua televiziuni de stiri americane cele mai urmarite ofera telespectatorilor versiuni radical diferite ale procesului de destituire a presedintelui Donald Trump, scrie AFP.

LIVEVIDEO Procesul de destituire a lui Donald Trump: Senatul incepe dezbaterile pe fond

Senatul american a inceput miercuri dezbaterile pe fond la procesul de destituire a presedintelui Donald Trump, cu prezentarea argumentelor acuzarii, scrie AFP.

Donald Trump, despre Boeing: O mare, mare dezamagire

Producatorul american de avioane Boeing, afectat in continuare de oprirea la sol a modelului 737 MAX, este o mare, mare dezamagire. Opinia ii apartine presedintelui american Donald Trump, care a exprimat-o miercuri in marja Forumului Economic Mondial de la Davos.

Donald Trump ii ataca pe europeni, dupa China, in domeniul comertului

Presedintele american Donald Trump a profitat de prezenta sa la Forumul Economic Mondial WEF) de la Davos pentru a exercita presiuni asupra Uniunii Europene UE), agitand din nou, miercuri, amenintarea impunerii unor taxe automobilelor, relateaza AFP.

Davos 2020: mesajul lui Donald Trump pentru Greta Thunberg

Dupa schimbul indirect de replici de marti cu Greta Thunberg, presedintele american Donald Trump a luat-o din nou in vizor, miercuri, la Davos, pe tanara activista de mediu din Suedia.

DAVOS: Greta Thunberg raspunde unor atacuri ale lui Donald Trump

Greta Thunberg si-a incheiat discursul de la Forumului Economic Mondial WEF) de la Davos astfel: Casa noastra este in flacari. Inactiunea voastra atata flacarile, iar daca va iubiti copiii, va cerem sa actionati. Greta Thunberg i-a raspuns astfel lui Donald Trump, relateaza The Huffington Post, citat de News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )