Libnet.ro
UNICEF

14:45

Donald Trump l-a gratiat pe prietenul sau Roger Stone

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump l-a gratiat pe prietenul sau Roger Stone

Presedintele american, Donald Trump, i-a comutat pedeapsa cu inchisoarea prietenului sau Roger Stone, condamnat in februarie la 40 de luni de inchisoare. continuă pe Ziarul Bursa

Trump l-a gratiat pe prietenul sau Roger Stone

Presedintele american, Donald Trump, i-a comutat pedeapsa cu inchisoarea prietenului sau Roger Stone, condamnat in februarie la 40 de luni de inchisoare in cadrul anchetei privind ingerinta rusa in campania prezidentiala din 2016, a facut cunoscut vineri Casa Alba, scrie AFP. Facebook elimina postarile mai vechi ale lui Roger Stone, un apropiat al presedintelui Trump.

Donald Trump l-a gratiat pe fostul sau consilier Roger Stone, condamnat la 3 ani de inchisoare

Presedintele SUA Donald Trump l-a gratiat pe prietenul sau de o viata, fostul sau consilier Roger Stone, care a fost condamnat la 40 de luni de inchisoare, fiind acuzat ca i-a mintit pe unii membri ai Congresului, pentru a-l proteja pe Trump. Anuntul a venit la cateva zile dupa ce Stone a fost raportat la o inchisoare federala din Georgia.

Senatorul republican Mitt Romney: Decizia lui Trump de a-l gratia pe Roger Stone, un act de coruptie fara precedent

Senatorul republican Mitt Romney, unul dintre foarte putinii membri ai partidului prezidential care il critica deschis pe Donald Trump, a denuntat dur sambata decizia liderului de la Casa Alba de a-i comuta pedeapsa cu inchisoarea a prietenului sau Roger Stone, care scapa astfel de detentie, relateaza Agerpres.

Facebook a eliminat conturi apartinand unui vechi aliat al lui Trump, consilierul Roger Stone, precum si ale apropiatilor presedintelui brazilian Bolsonaro

Facebook a anuntat miercuri ca a eliminat 50 de conturi si pagini personale si profesionale care au legatura cu Roger Stone, consilier vechi al lui Donald Trump, care urmeaza sa se prezinte la inchisoare saptamana viitoare. Masuri similare a luat si in cazul unor conturi ale familiei liderului brazilian Jair Bolsonaro, transmite Reuters.

DONALD TRUMP: Relatiile cu China au fost grav deteriorate

Presedintele american Donald Trump a decis astazi ca relatiile americane cu China au fost grav afectate.

Noi dezvaluiri ale nepoatei lui Donald Trump despre copilaria acestuia: tatal sau era un sociopat inalt functional

Mary Trump, nepoata presedintelui american Donald Trump, psiholog clinician, a scris in cartea sa ca personalitatea acestuia a fost modelata in copilarie de un tata sociopat inalt functional, relateaza The Guardian care a obtinut in avans o copie a cartii.

Donald Trump afirma ca relatia dintre SUA si China este deteriorata grav de pandemia de coronavirus si ca faza a doua a acordului comercial nu este o prioritate

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca nu se gandeste la o posibila noua faza a acordului comercial dintre Statele Unite si China, el adaugand ca relatia dintre cele doua tari a fost deteriorata grav de pandemia de coronavirus, relateaza CNBC.

Donald Trump are 91% sanse pentru un al doilea mandat, prezice modelul elaborat de un profesor

Acesta este pronosticul unui profesor de stiinte politice care a prezis corect rezultatele in cinci din sase alegeri care au avut loc din 1996. Modelul Primarelor ii da lui Donald Trump o sansa de 91% de a castiga in noiembrie, a declarat joi pentru Mediaite Helmut Norpoth, profesor la Stony Brook.

Alegeri SUA 2020. Proiectul Lincoln: republicanii care s-au unit impotriva lui Donald Trump

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, poate conta pe sprijinul unor republicani, care vor, indiferent de pret, sa-l vada pe Donald Trump infrant in alegerile din 3 noiembrie.

Decizie fara precedent a lui Donald Trump! A fost un soc pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii

Donald Trump a retras Statele Unite din Organizatia Mondiala a sanatatii. Administratia de la Casa Alba a anuntat deja Natiunile Unite in legatura cu acest demers. Presedintele american a acuzat din nou OMS ca este subordonata Chinei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )