Libnet.ro
UNICEF

19:00

Donald Trump are 91% sanse pentru un al doilea mandat, prezice modelul elaborat de un profesor

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump are 91% sanse pentru un al doilea mandat, prezice modelul elaborat de un profesor

Acesta este pronosticul unui profesor de stiinte politice care a prezis corect rezultatele in cinci din sase alegeri care au avut loc din 1996. Modelul Primarelor ii da lui Donald Trump o sansa de 91% de a castiga in noiembrie, a declarat joi pentru Mediaite Helmut Norpoth, profesor la Stony Brook. continuă pe Hotnews

Dupa un weekend memorabil, Donald Trump si-a fixat un nou miting de campanie. Discursuri-manifest ale presedintelui SUA, de Ziua Independentei

Donald Trump, presedintele SUA, planuieste un miting de campanie in aer liber pentru sambata, la New Hampshire, in ceea ce ar fi al doilea eveniment electoral major dupa cel de la Tulsa, Oklahoma, de luna.

Decizie fara precedent a lui Donald Trump! A fost un soc pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii

Donald Trump a retras Statele Unite din Organizatia Mondiala a sanatatii. Administratia de la Casa Alba a anuntat deja Natiunile Unite in legatura cu acest demers. Presedintele american a acuzat din nou OMS ca este subordonata Chinei.

Alegeri SUA 2020. Proiectul Lincoln: republicanii care s-au unit impotriva lui Donald Trump

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, poate conta pe sprijinul unor republicani, care vor, indiferent de pret, sa-l vada pe Donald Trump infrant in alegerile din 3 noiembrie.

Noi dezvaluiri ale nepoatei lui Donald Trump despre copilaria acestuia: tatal sau era un sociopat inalt functional

Mary Trump, nepoata presedintelui american Donald Trump, psiholog clinician, a scris in cartea sa ca personalitatea acestuia a fost modelata in copilarie de un tata sociopat inalt functional, relateaza The Guardian care a obtinut in avans o copie a cartii.

Ajutoare de milioane de dolari pentru pandemie alocate unui lacas de cult care il sprijina pe Donald Trump

O mega-biserica din Texas, al carei pastor sustine activ administratia Trump, a primit aprobare pentru obtinerea unui credit nerambursabil in valoare de doua pana la cinci milioane de dolari, relateaza Reuters.

Putini romani stiu! Cine a fost neamtul Friedrich Trump, bunicul lui Donald Trump si cum a ajuns ca imigrant in SUA

Donald Trump este nepotul imigrantului german Friedrich Trump, nascut in 1869 intr-un satuc, Kallstadt, din ceea ce era atunci Regatul Bavariei. Friedrich devenit Frederick dupa ce acesta a ajuns in SUA) era unul dintre cei sase copii ai lui Christian Johannes Trump si ai sotiei acestuia, Katherina Kober, care isi castigau existenta prin cultivarea vitei de vie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )